Igorra nie złość się! Ja też będę zaglądać.![]()
Igorra nie złość się! Ja też będę zaglądać.![]()
hehe dziękiale myślę że jakbym chciała dać tu zdjecia to bym dała a moderatorzy mogli mnie choć uprzedzić
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Nie odrazu Kraków zbudowali. Jesteś pojętna Niunia, w ciągu kilku tygodni udało Ci się przyswoić całkiem spory zasób wiedzy z zakresu "rzemiosła". Zdjęcia cierpią głównie ze względu na braki sprzętowe. W twórczości pojawiają się coraz lepsze kadry (choć niektórym jak podkreślałem jeszcze trochę brakuje). Niestety by dojść do pewnego poziomu trzeba ćwiczyć przez lata. A Ty się nie zrażaj, uszy do góru i w plener !! Nerwy w konserwy i do sejmu!!
MK
NO dobra wszytsko ok tylko czemu nie wiem po co robili to forum dla opczątkującego jak prawie nikt tu nie wchodzi :/ a przeniesli tylko mnie.. aaa kolejne foty tu zamieszcze jak zmienie aparat
Mysikrólik- dobry pomysł z tymi punktami.....ale sie okaże jak w praktyce![]()
Ostatnio edytowane przez Igorra ; 20.06.08 o 22:54
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
mnie po pierwszych dwóch zdjęciach przenieśli![]()
Tu byłem.
R.Cz.![]()
Na sporej części fotek niestety trochę brakuje ostrości, natomiast kadrowanie na fotkach 26, 27, 28 wg mnie - przemyślane.
Pewnie się mądrzę jako świeżak na forum.
Według mnie najciekawsze (najlepsze - dla mnie) fotki to 10, 20, 27.
Ostatnio edytowane przez K_Puchatek ; 2.07.08 o 19:31
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
dziekino brakuje ostrości bo na olympus master kiedys wcześniej dodawałam ostrośc a potem zmieniejszałam zdjęcie
haha ale już tak nie roie :P a odwrót
![]()
hmmm aparat kupię dopiero za rokale chyba lustrzanke nie kompakt z zoomem
więc jeszcze troche pomęcze was tymi fotkami
![]()