Seria z gór również mi się podoba.
A słonecznik ...sama ostatnio chodzę z aparatem w poszukiwaniu fajnych roślin jako obiektów. Myślę, że inaczej bym go nie sfotografowała.
Moim zdaniem dobrze, ale ja to dopiero się uczę![]()
Seria z gór również mi się podoba.
A słonecznik ...sama ostatnio chodzę z aparatem w poszukiwaniu fajnych roślin jako obiektów. Myślę, że inaczej bym go nie sfotografowała.
Moim zdaniem dobrze, ale ja to dopiero się uczę![]()
Pozdrawiam, Jola
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
cień? hmmmmm... chyba masz racje![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
A ja widzę znowu to zielone zabarwienie na chmurach!![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
ojj ;( to wrzucam zdjęcie prosto z aparatu nie ruszane i też to widać? chyba mniejczy w ogóle? :/
moim zdaniem słonecznik ładny, tylko zgadzam się z poprzednikami że jest troszke cienia...zapraszam do oceny moich zdjęc :P
rzeczywiscie na pierwszym zdj widać zielone zabarwienia chmurek,a na tym drugim- prosto z aparatu-są niewielkie i według mnie wydaja się bardziej naturalne![]()
Dzięki anora, rzeczywiście musiałam przeginać z obróbką. Obiecuje sie poprawic![]()
cześć
jak słonecznik, to przydałby się ideał - czyli ładny model, dobrze oświetlony i bez innych oszpeceń w tle- w tym przypadku jego zdechły kolega
Pozdrawiam
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300