Dzięki helmuth, no potem postaram się mniej tej zieleni nie wiem już czy to błąd w obróbce czy w Tatrach tak zielono![]()
Dzięki helmuth, no potem postaram się mniej tej zieleni nie wiem już czy to błąd w obróbce czy w Tatrach tak zielono![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
Bardzo fajne widoczki.
Powitać po dłuższej przerwie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Wykrecik dzięki za opinie- ciesze się że sie podoba.
Helmuth, majstruje, majstrujepostaram sie ograniczyć
![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
No i kolejna przyjemna seria widoczków - sympatycznie z uwagą jak poprzednio (i jak poprzednicy) za dużo zielonego...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
49 wymiata, super widok, zgadzam się z poprzednikami że troszke za wiele zieleni, ale ogółem fajne. widze igorra ze robisz postępypozdrawiam
K_Puchatek, MZeta dzięki za odwiedziny i opinie. Ok przyjęłam do wiadomości że za dużo zielonego. Następne zdjęcie wstawię szarehehe żartuje- przyłożę się do obróbki
Dziękuje wszystkim za odwiedziny, opinie i uwagi
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
hmmmm a 48 ktoś wie jaki to szczyt?![]()
Ostatnio edytowane przez Igorra ; 23.08.08 o 16:54 Powód: Automatyczne scalenie postów
49-bardzo fajnie.
A szczyt to rysy.
Deadpunk dzieki za odwiedzinyTAAAKK szczyt to oczywiście Rysy
![]()
Słoneczniki.......Co myślicie na temat tego zdjęcia, jakie poprawki, błędy ?
Jubileuszowe 50- te zdjęcie![]()