Inaczej się nie dało to była godzina 22 !!![]()
Inaczej się nie dało to była godzina 22 !!![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
No to teraz fotki kotów![]()
"Lubię myśleć, że to było coś tak pięknego, że nie może zostać wyrażone słowami (...) i sprawia, że twoje serce niemal się rozrywa"
igorra, brakuje Ci przede wszystkim ostrości, w sensie fotograficznym, oczywiście. Myślę, że nie opanowałaś jeszcze sztuki ostrzenia, po zmniejszeniu. Pogrzeb na forum, było już na ten temat.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
ok, dzięki, poczytam![]()
tak jak powyżej - ostrość.
A tak ogólnie to coraz lepiej![]()
16 - bardzo fajnie.
17 - fajne ujęcie, ale widzę przepał na twarzy kotka
18 - najmniej mi się podoba - nie wiem co jest motywem przewodnim
Natomiast jak już zapewne wiesz jako kociarz uważam że wszystkie zdjęcia są za#ebiaszcze![]()
MK
Piotr Grzes, And_z, wujek.smo.h dzięki za opiniez ostrością coś się postaram wykombinować
![]()
Igorra, wcześniej pytałaś o program do obróbki zdjęć a Photoshop do najprostszych nie należy, do samego kadrowania, czy poziomowania proponuję Ci Picasa z Google (wpisujesz w przeglądarce Google i ściągasz za free). Bardzo prosty program który jest albumem a także służy do podstawowej obróbki zdjęć. Oczywiście Photoshop to bardzo dobre narzędzie ale trzeba trochę czasu poświęcić na jego opanowanie. Polecam Picasę i po 2 minutach będziesz wiedziała wszystko (bardzo przydatny programik do szybkiej obróbki).
pozdr
Hej Igorrafotki z kotami bardzo ładne, w szczególnośći 17(a ten przepał to trudno było pewnie uniknać bo kot jest biały
)16 też dośc fajne.Kocia rodzina mi jakoś nie podchodzi-chyba jest troche za ciasno
![]()
Prostym programem do obróbki zdjęc, a dającym niesamowite możliwości jest Turbo Photo. Demo można ściągnąć bez problemu. Polecam.
MK