Rewelacyjny klimat tych fotek, piękne miejsce bardzo "zachęcająco" pokazane... Aż chce się tam pojechać...
Pozdrawiam
Rewelacyjny klimat tych fotek, piękne miejsce bardzo "zachęcająco" pokazane... Aż chce się tam pojechać...
Pozdrawiam
Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania
3,5,9, naprawdę piękne widoki!!! pzdr![]()
Rzeczywiście cudo... Ci ludzie tylko mnie straszą... to już chyba wolę drugi raz zgubić się w Betinie.
Park Narodowy Krka, utworzony w 1985 r., ma powierzchnię 109 km2. Obejmuje dolny bieg rzeki Krka, od miejscowości Trosenj i Necven, aż po jej ujście do morza w okolicy mostu Szybenik na magistrali adriatyckiej. Główną atrakcję stanowi siedem malowniczych wodospadów: Bilusić buk, Prljen buk, Manojlovac, Rosnjak, Miljacka slap, Roski slap i największy oraz najsłynniejszy z nich - Skradinski buk o łącznej wysokości ponad 45 m. w północnej części parku wyrasta z wody wysepka Visovac z klasztorem Franciszkanów, a w południowej rozlewa się szeroko Prokljansko jezero. Wejściówka w sezonie dla dorosłych 80 Kun - 40zł
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
www.tekkenolandia.pl
E-510 / FL-50 / ZD 8 / ZD 35 / ZD 14-54 / Industar 50/2.8
Mniodek.
Krka też piękna, ta woda, te kolorki, marzenie.![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...
Zawrotu głowy dostajęZa dużo dobrego na raz
Zawsze chciałem tam pojechac ale ciągle wypada coś innego to chociaż Twoje fotki pooglądam.
Dawaj następne...
Ale tam jest pięknie! kąpać się można ?
ryby łowić ? Gdzieś w pobliżu noclegi ?
Pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Na Krku można, próbowaliśmy moczyć kije w morzu, rzek tam nie ma.Tyle, że przy brzegu pływają głównie maleństwa i zżerają haczykową kukurydzę. Robali nie chcą. Z łajby zdecydowanie lepiej, ale miejscowi robią to tak, że na łajbie jest lampa świecąca w wodę,a pod nią sieć.
Nawet kutry ciągną nad sieciami małe łajbki z lampami.
Dawaj następne śliczne foteczki, proszę.![]()
E-510 z przyległościami + żółty FX z dodatkami
http://www.bociany.org.pl :
kochajmy zwierzaki! tyle jest nieszczęśliwych...