Strona 10 z 13 PierwszyPierwszy ... 89101112 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 91 do 100 z 123

Wątek: aktowo i tenisowo

Awatar coolgago
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Zdjęcia do oceny należy wstawiać do galerii, a nie tworzyć nowe posty typu "moje zdjęcia", "co o nich myślicie", "moje pierwsze zdjęcie" itp.

Przez takie posty to forum zaśmieca się całkowicie, a zwłaszcza przez ostatni okres.

Już mi się żygać chce od takich postów, juz nie wspomnę o tych zdjęciach.

Zanim ktos wstawi jakieś akty lub fotki aktopodobne niech poogląda sobie inne foty wysoko oceniane z galerii na tym albo innym forum, a dopiero po długich przemyśleniach wstawi tylko te, które warte są pokazania lub uzyskania konkretnych porad.

Do pozostałych - Nie bądźcie tacy powściągliwi i delikatni w ocenach i uwagach fotek tylko piszcie co naprawdę myślicie o tych zdjęciach.

| OlyJedi Awatar Sweet
    Mieszka w
    Ostrowiec
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    Dzięki za opinie
    Człek sie uczy na błedach
    Ale spokojnie... powróce do "rozoowego i tenisowego"

co do wypowiedzi coolgago ... to przepraszam ..PO CO jest to forum i ten dział?? pod nim pisze wyraznie, ze jesli ma sie zdjecia.. i chce sie je poddac krytyce, mozna je tu wstawic. a jesli chodzi co o to , ze "zbuta" pisze zebyscie ocenili te zdjecia to mowie: ja forum sledze od roku.. zdjecia od stycznia .. a rejestracja tu jakiejs pare miesiecy temu... wiec ...
    a co do zdjec. .oj uwierzna slowo ze forum nikona i galeria obiektywnych czy One photo znam na pamiec...
    jesli ci sie zygac chce patrzac na zdjecia to nie patrz.. omijaj je szerokim łukiem . łatwo jest porownywac zdjecia fotografow z gornej polki co są w fachu 5 czy 10 lat i mają taki sprzet ze oczy bieleją. ja mam zwyklego kompakta!.tym cudow nie zrobie.
    mimo negatywnych uwag.. ja sie nie poddaje i napeeewno tu sie jeszcze przewinie MóJ wątek

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar K_Puchatek
    Mieszka w
    Zabrze
    Siła reputacji
    36
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez coolgago Zobacz posta
    Zdjęcia do oceny należy wstawiać do galerii, a nie tworzyć nowe posty typu "moje zdjęcia", "co o nich myślicie", "moje pierwsze zdjęcie" itp.

Przez takie posty to forum zaśmieca się całkowicie, a zwłaszcza przez ostatni okres.

Zanim ktos wstawi jakieś akty lub fotki aktopodobne niech poogląda sobie inne foty wysoko oceniane z galerii na tym albo innym forum, a dopiero po długich przemyśleniach wstawi tylko te, które warte są pokazania lub uzyskania konkretnych porad.

Do pozostałych - Nie bądźcie tacy powściągliwi i delikatni w ocenach i uwagach fotek tylko piszcie co naprawdę myślicie o tych zdjęciach.
    Częściowo zgadzam się z Twoją opinią, aczkolwiek w tym wątku to akurat trafiłeś jak kulą w płot.
    Należy przynajmniej przejrzeć cały wątek - włącznie z tym że jedna fota wylądowała w "publicznej" i jest rewelacyjna - https://galeria.olympusclub.pl/displ...album=13&pos=5
    Sorka za OT.

Odnośnie zdjęć - niestety tym razem jestem na nie - aczkolwiek czekam:

Cytat Zamieszczone przez Sweet Zobacz posta
    .. ja sie nie poddaje i napeeewno tu sie jeszcze przewinie MóJ wątek
    Mam nadzieję...
    Zapraszam do mojego wątku ze zdjęciami: Poszukiwania

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Rafał Czarny
    Mieszka w
    Krakowie
    Siła reputacji
    115
    Moja galeria
    Mnie chce się rzygać jak widzę takie błędy ortograficzne.
    _______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
    Właśnie po to jest dział ocena zdjęć, żeby pokazywać foty i zbierać o nich opinię. A do galerii powinny trafiać tylko najlepsze foty. W ich wyborze może pomóc autorowi właśnie wątek w tym dziale.
    Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 4.08.08 o 19:07 Powód: Automatyczne scalenie postów
    gAlErIa czArNeGo
    oPoWiEm wAm o mArKu
    Pampalini, łowca stworzeń, wypier..lił się o korzeń.

rocco
    Gość

Piszemy co myślimy, przynajmniej większość z nas.
    Jednak na tym forum to własnie takie, autorskie wątki służą do pokazywania innym forumowiczom swoich prac i ich komentowania.
    Kiedyś było zasadą, że do galerii trafiały takie, które przeszły "wstepną selekcję" w wątku i otrzymaly tam niezłe komentarze. Ostatnio przyjęło się wstawianie fotek bezpośrednio do galerii przez co trafiają tam ewidentne knoty, które w dodatku są widoczne na stronie glównej forum. A to nie jest dobra wizytowka. Wierz mi, lepiej zalożyc sobie wątek i tam wstawiac fotki. Jeśli fotka zostanie od razu ostro skrytykowana albo (co jest rownie znaczące) nie otrzyma zadnego komentarza to lepiej nie pakowac się z nią do galerii
    Niedawno nawet powstał specjalny dział dla początkujących gdzie serdecznie zapraszamy wszystkich nowych

PS
    Jesli bardzo chce Ci się rzygać, to sobie ulżyj. Jednak lepiej odsuń się wcześniej od monitora

PS
    Opss, Rafał mnie uprzedził. Za dlugo pisałem
    Ostatnio edytowane przez rocco ; 4.08.08 o 18:28

| OlyJedi Awatar Sweet
    Mieszka w
    Ostrowiec
    Siła reputacji
    18
    Moja galeria
    no dzięks chopaki zapoparcie..
    za pare dni cos tu wlepie jeszcze.. ale nie bede eksperymentowac moze.

ADM Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi
    Siła reputacji
    37
    Moja galeria
    no dzięks chopaki zapoparcie..
    za pare dni cos tu wlepie jeszcze.. ale nie bede eksperymentowac moze.
    eksperymentuj i nie eksperymentuj nie przejmuj sie skrajnymi przypadkami, po to jest ten dział, a użytkownikiem wyżej już sie zajeliśmy.
    było sobie życie

| OlyJedi Awatar m_kola
    Mieszka w
    Zduńska Wola
    Siła reputacji
    23
    Moja galeria
    ale nie bede eksperymentowac moze.
    Nie chciałbym być sprawcą tego, że przestaniesz eksperymentować!
    Po prostu te się nie udały wg mnie, następne mogą zaprzeć mi dech w piersiach
    Ja uważam, że nie udało mi się jeszcze zrobić na tyle ciekawego zdjęcia aby pokazać je publicznie dlatego mój głos nie jest zbyt silny
    Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
    Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju..

| OlyJedi Awatar Jacunio
    Siła reputacji
    24
    Moja galeria
    Sweet, słuchaj opinii życzliwych i eksperymentuj, bo tylko tak można się rozwijać. Nie zawsze wszystko udaje się od razu.
    Pierwsze zdjęcie - pomysł ciekawy wykonanie nie bardzo, trzeba jeszcze troszkę popracować , drugie na dobrej drodze.

Awatar coolgago
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Przepraszam. Za bardzo poleciałem z tą krytyką i tym rzyganiem.
    Obejrzałem pierwszą i ostatnią stronę tego postu i już miałem dosyć więc nie wytrzymałem. Akurat trafiłem na te moim zdaniem nieodpowiednie foty.
    Nie ze wszystkim trafiłem kulą w płot. Zdjęcia w galerii są oceniane i tak powinno zostać. Tam każde zdjęcie dostaje swoją subiektywną ocenę i nie rzadko dodatkowe uwagi. W głównej galerii jest tylko przez krótki czas, następne wypierają poprzednie. Poza tym jeśli ktoś dostanie niskie oceny zdjęć przestanie takie wstawiać lub poprawi się, a przecież o to chodzi. A jeśli ktoś z czasu się poprawi to sam usunie te słabe.
    Tworzenie nowych wątków przez każdego usera, który chce opinii na temat kilku fotek to zbytnia przesada.
    Sweet wybacz za ostrą krytykę - przesadziłem.

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów