Każde inne i wszystkie nietuzinkowe. MSZ oczywiście.
Jeśli miałbym wybierać faworyta to chyba pierwsze lub drugie chociaż dwójeczka wydaje mi się nieco zbyt ciemna.
Dwojka miala byc tajemnicza.. moze lekko poszalałam ale zalezy tez od monitora.. u mnie jest fajnie czytelna.
W jedynce nie podoba mi się widok na lewym ramieniu modelki. Pewnie to palce ale wygląda jakby jej coś wyskoczyłoJakoś mnie to bardzo razi.
Dwójka ciekawa, mi nie przeszkadza w tym zdjęciu, że ciemne jest - podoba mi się.
Trójeczka fajna, "różowe lata"Takie lekkie i przyjemne.
Ostatnie to jeden wielki szum, nieciekawie to wygląda. Tu jestem na NIE![]()
Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju..
szumy są dlatego ze nie dysponuje zadnym dodatkowym światłem tylko zza okna mi zostało.
i tak jestem usatysfakcjonowana . szkoda tylko, ze tak mało osob komentuje
Dwójka to według mnie najciekawsze zdjęcie. Następne to jedynka. Tych palców na ramieniu to powiem szczerze nie zauważyłemNo ale teraz to faktycznie widzę, bo wiem
Najsłabsze ostatnie, raz że szum, a po drugie jakoś kompozycyjnie mi coś nie pasuje. Jakby uciąć dół lekko powyżej łokcia to wygląda ciekawiej.
fakt..tak teraz patrze na rą 4.. wyobrazmy sobie ze jej nie ma![]()
jedynka taka "bez tego czegoś", proponuję spróbuj robić np serię zdjęć, przy tym rozbawiając modelkę,
dwójka tajemnicza, choć moim zdaniem ciut za ciemna,
trójka zdecydowanie skadrowana zbyt ciasno, szczególnie dół.
- na wszystkich brakuje mi uśmiechu, jakiejś takiej nutki pozytywności..
Nie lubie sie uśmiechać na zdjeciach
To dopiero pierwsze krooki wiec .. hy.. dobrze jest.. a mowia ze pierwszy raz boli![]()
Niepotrzebna biżuteria... dwójka najładniejsza. Na takich jak czwórka to, że tak powiem podciągnął bym czymś pierśFajne acz jakość nienajlepsza.