Przejrzałem ten wątek dopiero dzisiaj. Powiem jedno, zazdroszczę i podziwiam. Pozdrawiam. Dawaj więcej.
Przejrzałem ten wątek dopiero dzisiaj. Powiem jedno, zazdroszczę i podziwiam. Pozdrawiam. Dawaj więcej.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Ostania fotka zrobiła na mnie wrażenie , kolorki , odbicie w tafli wody, świetne..tylko pozazdrościć możliwości.
Cieszę się i dziękuję.
Mam nadzieję że czasem moje zdjęcia miewają wartość nie tylko reportażowo- turystyczną, bo jak mi się zasoby skończą to krucho ze mną![]()
Pozdrawiam![]()
Cześć
kapitalny moment z kolorkami na ostatniej fotce, "bardzo pierwsza klasa" , jak to mój zmarły już sąsiad lubił mawiać
pzdr
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300
Cudze chwalicie...Kto pamięta takie sklepy???
Nie mam na myśli tej zarośniętej "laluni"![]()
Osobno dodam jeszcze fotki z ulicy
"Sklep" ozbudził we mnie jak najgorsze wspomnieniaCiekawe czy też mają kartki?
Tak na marginesie zadaję sobie pytanie: czy towaru nie ma bo ludzie mają za dużo pieniędzy i wszystko wykupili, czy po prostu "nie dowieźli"?![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
11 - mi sie podoba ... szkoda tylko ucietej kokardki
A jest taka ładna![]()
Sklep boski! Lalunię też mogłabym oglądać i oglądać, zazdroszczę Ci modela
W ogóle... z Twojego wątku te kubańskie migawki pasują mi najbardziej, biją pozostałe na łeb.
Dziękuję Agapiet
Dzięki za odwiedziny, a co sądzicie o tym?