Poprawione z ptaszyskami lepsze, bo jednolite oświetlenie na każdym kadrze i wszystkie równo, ale ucierpiała "niebieskość" i niebo stało się bure. Lepsze niebo (w sensie kolorów) było na wcześniej pokazanym zdjęciu.
Poprawione z ptaszyskami lepsze, bo jednolite oświetlenie na każdym kadrze i wszystkie równo, ale ucierpiała "niebieskość" i niebo stało się bure. Lepsze niebo (w sensie kolorów) było na wcześniej pokazanym zdjęciu.
"Wszyscy jesteśmy Morrisami" (Chuck Morris, Guantanamo, 1974)
Po poprawce wyszedł superowy tryptyk.
Do Galerii![]()
No faktycznie teraz bardzo dobre, co wprawne oko to wprawne i detale wyłapie.
W związku z uwarunkowaniami rodzinnymi- mój mąż kapitan- większość wakacji spędzamy na wodzie. Dodaje kilka fotek z pokładu![]()
Wszystkie dobre - ostatnie najlepsze - sielsko anielsko i na wodzie.
MK
Zdjęcie zrobione w okolicy porciku na greckiej wyspie Halki. Kryształowa woda, rybacy oprawiający ośmiornice w porcie, kilka małych kawiarenek, sympatyczni tubylcy którzy zaskoczyli nas zupełnie- mają wielki szacunek do odwiedzajacych ich turystów-pierwsi witali nas "Kalimera "greckim dzieńdobry w wioskowej uliczce.
Trzy powyzej fajne, klimatyczne ale ostatnia w ogóle mi nie leży.
Obróbka dziwna, kompozycję psuje obcięty kawałek łódki z prawej a przede wszystkim są bardzo duże przepały.
Tym razem mnie zatkało. Ta woda (z pokładu jachtu), chciałbym tam zanurzyć choćby nogi, o reszcie już nawet nie mówię![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Orzeźwiające te krajobrazy. Dokładnie - chciałoby się pomału płynąć ze stopami zanurzonymi w wodzie![]()