Dziękuję za miłe słowa
Dołożę jeszcze jedno dziś zdjęcie- magiczne miejsce. Czynny wulkan Stromboli- właśnie puścił bąka!!! A fe!!!
Z pokładu jachtu- rzecz jasna![]()
Dziękuję za miłe słowa
Dołożę jeszcze jedno dziś zdjęcie- magiczne miejsce. Czynny wulkan Stromboli- właśnie puścił bąka!!! A fe!!!
Z pokładu jachtu- rzecz jasna![]()
Świetne ujecie. Dobrze, że to był tylko taki malutki bączek, a nie pożądne piard.... ie![]()
Świetny kadr. Podoba mi się z tą skałą na pierwszym planie.
On tak popierdywał co 10 minut. Jechało jak zaraza!![]()
Ładnie.
Gdyby nie było bliższej wysepki to byłoby mdło a tak jest ładnie
Szkoda, ze mocniej nie pierdyknął, bylyby fajne fotki![]()
Jeszcze raz wulkan z innej perspektywy

Patrzę i patrzę i nie wiem co mi tu nie pasuje! Co jest tematem: wulkan czy skała? Jeżeli wulkan, to skała go przytłacza swoją bliskością, wielkością i wyrazistością. Powinno być jej mniej w kadrze, między nią a wulkanem powinna być woda. Jeżeli zaś tematem jest skała to kadr pionowy (skała zdaje się być wysoka), dużo skały o pięknej fakturze i gdzieś w oddali majaczący wulkan. Może nie mam racji, ale tak to widzę.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Helmuth masz rację i jej nie masz
Lubię to zdjęcie właśnie w takich proporcjach jakich jest. Jest z czego ciąć i możnaby sróbować. Ale tak naprawdę mogłabym nazwać to zdjęcie np. "piękno natury" czy coś w tym stylu i już "byłoby na temat. Szkoda mi ciąć tą skałę bo jest bardzo malownicza i wyrazista. Ale nie upieram się, myślę że wiele zależy od interpretacji, ja lubię ten kadr.
Bardzo dziękuję za Twije zdanie![]()

Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Rozumiem co masz na myśli
Mam też takie Helmuth, zadedykuję specjalnie dla ciebie jak wstawię![]()