Spokojnie, Rafale, ja tylko grzecznie pytam. Przeczyć samemu sobie jest rzeczą ludzką
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
Otóż to, od razu mnie to zastanowiło. No chyba, że chodzi o ten obrotowy ekranik i focenie z biodra, ale tu e330 (i 2 Soniaki) oferują coś znacznie lepszego.
Ostatnio edytowane przez kociasek ; 22.07.08 o 10:20 Powód: Automatyczne scalenie postów
kociasek, tylko krowa nie zmienia zdania, a wybrzydzać, i mieć kaprysy to podstawa bycia człowiekiem. Każdy ma do tego prawo nie tylko Rafał, więc czego się czepiasz !! Nie sugeruj niczego zwłaszcza Rafałowi bo on wie dobrze czego chce
/*...................*/
/* ...........................*/
E3 do street się słabo nadaje. Podobnie jak każda lustrzanka kłapiąca lustrem. Ale mam nadzieję przed zimą uruchomić studio, gdzie mam nadzieję fotografować piękne kobiety.![]()
kociasek-nie krepuj sie-idz na caloscskoro juz wiesz jakiego aparatu rafal potrzebuje, to juz mu dopowiedz wszystko: jakich zdjec mu jeszcze brakuje i najlepiej gdzie i jak je ma zrobic.
jesli juz chcesz sie czepiac, to rob to z sensem![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
alakin i chyba dobrze że nie wiedziałeś bo byś nie kupił, a tak szczęśliwie sobie używasz
/*...................*/
/* ...........................*/