Kochani, dajcie na luz, Rafał nie potrzebuje adwokatów, mamy rozmawiać o streetfoto i na tym się skupmy, wiele twoich portretów Rafale uważam za genialne, choć tak jak wcześnięj napisałałem street mi nie leży.Pozdrawiam i życzę sukcesów.Żmija
Kochani, dajcie na luz, Rafał nie potrzebuje adwokatów, mamy rozmawiać o streetfoto i na tym się skupmy, wiele twoich portretów Rafale uważam za genialne, choć tak jak wcześnięj napisałałem street mi nie leży.Pozdrawiam i życzę sukcesów.Żmija
Jestem nietolerancyjny wobec nietolerancji.
Rafale "dzień bez wzeliny jest dniem straconym, więc:
gratuluję i z ogromną przyjemnością oglądam Twoją galerię. Od dwóch czy trzech miesięcy zapoznaję się z Twoimi pracami i zaczynam rozumieć ten tok myślenia
Podoba mi się konsekwencja i stała dobra jakość fotek.
Nie mam szans na takie wtopienie się w tło kiedy robię zdjecia na ulicy i zawsze czuje się na patelni. Do tego potrzebna jest jakaś iumiejętność , której nie posiadłam.
Pozdrawiam![]()
Rafał, jaki obiektyw jest Twoim ulubinym? Zakładając że pytanie dityczy E-systemu (Twój Ricoch nie wchodzi w grę)..
Eeee... to proste. Wystarczy być stukilowym koleżką o wzroście 187 cm., z długimi włosami, brodą i wąsami. Wtedy można bez problemu wtopić się w tłum...
_______________________ (automatyczne scalenie)_____________________
14-54. Nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba...
Ostatnio edytowane przez Rafał Czarny ; 31.07.08 o 23:44 Powód: Automatyczne scalenie postów
W Internecie wszystko można pokazać, zmienić, poprawić jak trzeba, zebrać komentarze i dyskusje, do których wielokrotnie można wracać. Ale czy myślałeś nad wypuszczeniem swoich prac poza sieć? Czy planujesz jakąś poza internetową publikację, album bądź wystawienie prac w galerii?
Kiedyś w swoim wątku wspominałeś coś na temat " mykensu " na robienie fot z bioderka. Miałeś to opatentować i podzielić się z kolegami patentem - czekamy zatem, czekamy![]()
Wzrost i waga mi pasuje, mam właśnie tyle wzrostu, ważę nawet więcej
Włosy mi wyszły (no, sporo wyszło) a brodę i wąsy musiałbym zapuścić.
Niemniej mam to "szczęście", że ludzie zauważają mnie od razu i zapamiętują zawsze ;/
To wcale nie ułatwia życia a o foceniu bez zwracania na siebie uwagi mogę zapomnieć.
Już próbowałem.
Wątek umarł... ?
Pytań brak
O ja mam jedno:
Rafał. Może zredagujesz wywiad sam z Sobą?![]()
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.