Ten budyneczek.. mmmm!
A z panów tańczących na szybie to ostatnie (ja tam lubię ciasno!... oprócz majtek rzecz jasna) ;D
Ten budyneczek.. mmmm!
A z panów tańczących na szybie to ostatnie (ja tam lubię ciasno!... oprócz majtek rzecz jasna) ;D
"There's no such thing as free titties"
Fotki fajne, miło sie ogląda, ale coś mi się widzi, że matryca do czyszczenia. Zamek i pomarańcze lewy górny róg.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Nie, to nie matryca.
Jest jeden syf na niej ale w innym miejscu. Tu było coś innego, moze jakaś muszka siadła? Nie mam pojęcia.
Znow coś całkiem odmiennego:
Motylem jestem...
http://img373.imageshack.us/img373/8532/delflyvd6.jpg
PS
Uprzedzając zarzuty, że brzuch delfina jest turkusowy odpowiadam od razu, iż to odbijająca się w nim woda basenu dała taki efekt.
Ostatnio edytowane przez rocco ; 16.07.08 o 15:43
wow, ale świetnie tą szprotke uchwyciłeś, brawo
pzdr
Było żółto, czerwono, a później Fuji wykończyła czerwona zaraza
Jest też czarny aparacik z firmy od telewizorów
foto Stankiewicz Tomasz
Nie no delfin to już przesada! Wszystkie są rewelka ale delfin dla mnie to mistrzostwo! "Zazdraszczam" takich fotek i.. urlopuMoże niebawem też odsapnę więc pogonię aparat do roboty
![]()
Na uczelni poranna fizyka zagina czas. Po 30 minutach jest 08:05.
Kość piszczelowa - urządzenie do znajdywania mebli w ciemnym pokoju..
Miło mi, że się podoba, bardzo lubię oglądać te zwierzaki i mam więcej podobnych...
Wieczorkiem fotka trafi do mojej galerii![]()
Fantastyczne zdjęcie z delfinem, gratulacje dla autora.
E-M10 Mark IIIs, 14-42 EZ, E-520, 14-54 ...
Pieski- świetne
delfin- pocieszny
A na gości na sznurkach nie mogę patrzeć. Nie bierz tego do siebieSwego czasu dużo pracowałem na wysokości i okrutnie się tą robotą zamuliłem.
![]()
"Zaklinaczka psów" bardzo mi się podoba, delfin też 1-sza klasa. Fajnie ma podświetlone na niebiesko brzucho![]()