Tak parasole, zwinięte na noc.
Benwenuto in Rimini
A parasole "lecą" bo wiatr nadyma je w jedną stronę.
Tak parasole, zwinięte na noc.
Benwenuto in Rimini
A parasole "lecą" bo wiatr nadyma je w jedną stronę.
Witam
Ostatnia fotografia, mimo, że już ją widziałem i zapewne oceniałem, podoba mi się. Bardzo lubię zdjęcia w stylu "coś z niczego", znaczy: temat niby banalny, spojrzenie już nie.
Nietrudno zrobić piękne zdjęcie pięknemu krajobrazowi, jeśli nic się nie spartoli, będzie przynajmniej przyzwoite. To mi się podoba, nie jest to może jakiś górnolotny artyzm, ale ciekawe spojrzenie na coś, na co z reguły nie zwracamy uwagi.
Pozdrawiam
PS: Sprzęt Hi-End, mam nadzieję, że jeśli tylko czas Ci pozwoli uraczysz nas interesującymi nowościami.
Dziękuje za komentarze, o nowości na razie trudno, nie mogę się ruszyć na dłużej z domu. Więc znów coś z lata
Podwórze
![]()
Czuwanie
Tak na czasie, wczoraj zmarł ktoś z mojej rodziny.
Podworze bomba, kiedys myslalem nad podobnym obrazkiem do powieszenia u siebie w pokoju
wiem co czujesz i bardzo mi przykro. Wyrazy współczucia dla Ciebie i Małżonki.
pozdrawiam Wiejo
rocco, lubię Twoje fotki, ciekawy przekaz. Podwórze stanowi ciekawą kompozycję. Czuć gorącość klimatu, krótkie cieni, słońce wysoko i nawet ożywczą bryzę od morz. Ładne. Czekam z niecierpliwością na nowe fotki, ale pisałeś gdzieś, że nie możesz się na razie z domu ruszyć. Życzę wytrwałości.
Edycja
Przepraszam, nie doczytałem wątku powyżej. Wyrazy współczucia.
Piotr
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
Ja również przyłączam się z wyrazami współczucia. Już po zdjęciu się domyśliłam...![]()