Ja mam takie szczęście i jak kupowałem to jak zawsze nie załapałem się na promocję. Ale z jednej strony to grip jest dla mnie zupełnie zbędnym dodatkiem wręcz utrudniającym pracę natomiast na lampę błyskową nie mógłbym czekać bo potrzebna była „od zaraz” Na razie FL 50 musi wystarczyć.
Moja żona to dobra squaw, zrozumie, że musiałem kupić(mam nadzieję)
Chyba sobie jaja robicie z tym samoczynnym robieniem fotek... Wyglądałoby na to że "spust elektromagnetyczny" czy jak go tam zwą zwalnia się z opóźnieniem i powstaje dodatkowa fotka... Produkcja masowa daje ognia czy jak?
cadman:
Warto byłoby dla wizjera i AF... E-1 świetny był, ale tam gdzie światła pod dostatkiem.
Karolu, owszem wizjer duży i AF ostrzył w ciemnych zakamarkach sklepu na czarnych torbach. To duży PLUS, bez wątpienia. Planuję jednak wrócić do bardziej statycznych tematów i bardziej zależy mi na kolorystyce zbliżonej do slajdów. Gdybym nie miał dwóch fajnych szkieł, z którymi się zżyłem... pewnie bym wymyślił inne rozwiązanie.
Czarny aparat z gorszego systemu
Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959
Śledzę ten portal od dłuższego czasu, ale nia brałem udziału w dyskusjach. Od dwu i pół roku
jestem posiadaczem e-500, a od początku czerwca E-3, padło pytanie o promocję lampy FL50R przy zakupie aparatu. Otóż zgłosiłem zakup listownie, zgodnie z opisem promocji, wysłałem list priorytetem aby mieć większą pewność dostarczenia, po ok. 2-3 tygodniach przybył kurier z przesyłką. Pozdrawiam wszystkich niepewnych promocji, ona działa![]()
jest dobrze
staryman ---> Dzięki za infoWysyłałeś na ten niemiecki adres? PS. jak widac olymaniaków po świecie jest jeszcze spora grupka nie tylko my na tym forum xD Jeszcze zapomniałem zapytac. Jak działa to radiowe wyzwalanie? Używałeś może w plenerze przy słoneczku? Bo ja się obawiam, że będzie lipka przy ładniejszej pogodzie
Pozdrawiam;MicSzu.
Ostatnio edytowane przez MicSzu ; 15.07.08 o 11:32
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
chomsky - gdybyś jeszcze parę szczegółów owego kapnięcia i jaki silikon, to byłbym wdzięczny. Już raz mi sie gadzina zsunęła, ale na szczęście ją odnalazłem. Okoliczności zgubienia opisałem w moim kazimierskim wątku.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R