Strona 26 z 117 PierwszyPierwszy ... 1624252627283676 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 251 do 260 z 1164

Wątek: E-3 subiektywne odczucia posiadaczy

| OlyJedi Awatar rafrog
    Mieszka w
    lubelskie
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez kali999 Zobacz posta
    Cena będzie spadać to normalne. Ja brałem z gratisowym gripem, a teraz już dają lampę. Ale im później kupujesz, tym później nacieszysz się sprzętem
    No tak Chociaż z drugiej strony im później kupię, tym później żona wyprowadzi się z domu

| OlyJedi
    Mieszka w
    Mazowiecka Wioska
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Ja mam takie szczęście i jak kupowałem to jak zawsze nie załapałem się na promocję. Ale z jednej strony to grip jest dla mnie zupełnie zbędnym dodatkiem wręcz utrudniającym pracę natomiast na lampę błyskową nie mógłbym czekać bo potrzebna była „od zaraz” Na razie FL 50 musi wystarczyć.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar epicure
    Mieszka w
    Poznań
    Siła reputacji
    243
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez rafrog Zobacz posta
    No tak Chociaż z drugiej strony im później kupię, tym później żona wyprowadzi się z domu
    Czyli kupowanie wcześniej ma same zalety Poza tym im później kupisz, tym mniej czasu minie do pojawienia się nowego modelu, który na pewno będziesz chciał mieć, a na który nie będzie pieniędzy. Lepiej więc się tak nie katować psychicznie

| OlyJedi Awatar rafrog
    Mieszka w
    lubelskie
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Moja żona to dobra squaw, zrozumie, że musiałem kupić (mam nadzieję)

| OlyJedi
    Mieszka w
    polska północna
    Siła reputacji
    25
    Moja galeria
    Chyba sobie jaja robicie z tym samoczynnym robieniem fotek... Wyglądałoby na to że "spust elektromagnetyczny" czy jak go tam zwą zwalnia się z opóźnieniem i powstaje dodatkowa fotka... Produkcja masowa daje ognia czy jak?

cadman:

Warto byłoby dla wizjera i AF... E-1 świetny był, ale tam gdzie światła pod dostatkiem.

| OlyJedi Awatar cadman
    Mieszka w
    Szczecinek
    Siła reputacji
    19
    Moja galeria
    Karolu, owszem wizjer duży i AF ostrzył w ciemnych zakamarkach sklepu na czarnych torbach. To duży PLUS, bez wątpienia. Planuję jednak wrócić do bardziej statycznych tematów i bardziej zależy mi na kolorystyce zbliżonej do slajdów. Gdybym nie miał dwóch fajnych szkieł, z którymi się zżyłem... pewnie bym wymyślił inne rozwiązanie.
    Czarny aparat z gorszego systemu
    Moja galeria: http://picasaweb.google.com/Cadman1959

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar staryman
    Mieszka w
    Warszawa
    Siła reputacji
    64
    Moja galeria

promocja

Śledzę ten portal od dłuższego czasu, ale nia brałem udziału w dyskusjach. Od dwu i pół roku
    jestem posiadaczem e-500, a od początku czerwca E-3, padło pytanie o promocję lampy FL50R przy zakupie aparatu. Otóż zgłosiłem zakup listownie, zgodnie z opisem promocji, wysłałem list priorytetem aby mieć większą pewność dostarczenia, po ok. 2-3 tygodniach przybył kurier z przesyłką. Pozdrawiam wszystkich niepewnych promocji, ona działa
    jest dobrze

| OlyJedi Awatar MicSzu
    Mieszka w
    Wioska
    Siła reputacji
    20
    Moja galeria
    staryman ---> Dzięki za info Wysyłałeś na ten niemiecki adres? PS. jak widac olymaniaków po świecie jest jeszcze spora grupka nie tylko my na tym forum xD Jeszcze zapomniałem zapytac. Jak działa to radiowe wyzwalanie? Używałeś może w plenerze przy słoneczku? Bo ja się obawiam, że będzie lipka przy ładniejszej pogodzie

Pozdrawiam;MicSzu.
    Ostatnio edytowane przez MicSzu ; 15.07.08 o 11:32
    E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?

| OlyJedi
    Mieszka w
    Galicja
    Siła reputacji
    32
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Sergiuszone Zobacz posta
    Używam E3 od końca kwietnia i pomijając niedogodności związane z zsuwającą się muszlą oczną aparat potrafi sam wykonać zdjęcie. Ustawiony jest na zdjęcia pojedyncze ale pomimo to po wykonaniu zdjęcia robi drugie. Zdarza się to raz na 50 zdjęć mimo, że od pewnego czasu zwracam na to uwagę delikatnie naciskając na spust. W studio jest to trochę irytujące bo drugie jest zazwyczaj czarne bo nie ładują się lampy. Zastanawiam się czy ja coś robię źle lub czy może to typowy objaw wymagający przyzwyczajenia?

Kapnij pod muszle odrobine silikonu. Nie zniszczy a bedzie trzymac, latwo to usunac jesli trzeba. Zgubisz na bank, jak nie przyczepisz.
    czesc.Ch.

| OlyJedi Awatar Piotr Grześ
    Mieszka w
    Piła
    Siła reputacji
    51
    Moja galeria
    chomsky - gdybyś jeszcze parę szczegółów owego kapnięcia i jaki silikon, to byłbym wdzięczny. Już raz mi sie gadzina zsunęła, ale na szczęście ją odnalazłem. Okoliczności zgubienia opisałem w moim kazimierskim wątku.
    E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R