czy ktoś wie czy w ogole jest szansa na ten grip HLD4 do E3? juz dawno dostalem maila od OLP zeniebawem wyslą i do tej pory nic, dzwonilem powiedzieli ze nie dostali jeszcze z Hamburga. o co chodzi? ktos łaskawie powie?
czy ktoś wie czy w ogole jest szansa na ten grip HLD4 do E3? juz dawno dostalem maila od OLP zeniebawem wyslą i do tej pory nic, dzwonilem powiedzieli ze nie dostali jeszcze z Hamburga. o co chodzi? ktos łaskawie powie?
Pewnie chodzi o to, że nie dostali go jeszcze z Hamburga![]()
Ja proponuje im wysłać maila, w którym napisali że już niedługo będzie wysłany. Z zapytaniem, może jakiś gratis dorzucą w ramach rekompensaty![]()
Zapraszam na: stronę - www.mikolaj-kalina.com foto blog -http://mikolajkalina.wordpress.com/
e3 po zdjeciu gripa staje sie naprawde porecznym aparacikiem![]()
A ja mam zdanie przeciwne, właśnie po podpięciu gripa, staje się poważnym aparatem i bardzo poręcznym. Podpiąłem i jakoś nie chce mi się odpiąć. Dobrze w dłoni leży, czuję zapas energii i właśnie to, co było mi potrzebne, focenie w pionie bez gimnastyki.
E-3, E-300, ZD 14-54,ZD 40-150, ZD 35, ZD 50, ZD 70-300, ZD 50-200, ZD 9-18, ZD 35-100, EC-14 FL-36, FL-50R
grip zdecydowanie tak. Po jakimś czasie ok. 2 tyg odpiołem na chwile i stwierdziłem że tak owe urządzenie musi być. Uchwyt jest tak w znaczącym stopniu poprawiony że nie wyobrażam
sobie nie mieć podpiętego, zdecydowanie warto mieć nawet jak trzeba kupić.
pozdrawiam wszystkich.
JEDNO ŻYCIE JEDEN CEL, JEŹDZIĆ HONDA CBR
Ja rejestracji dokonałem ostatniego dnia promocji.Nawet sprzętu nie miałem jeszcze.Leżał w Singapurze w hotelu.Znajomy przysłał mi na maila skany dokumentów.W zasadzie nei wiązałem z tym żadnych nadziei, ale nie zaszkodziło spróbować. Ostatniego dnia o 22 z kawałkiem rejestrowałem. I dziś ku mojemu zdziwieniu dhl zajechał))) Piękna sprawa... trochę to trwało ale warto było.
podczepię sie tutaj z moim pytankiem
Czy też tak macie że dłuuuuugo używacie gripa i nagle zamiast pokazać połowę naładowania baterii to pokazuje się czerwona ikonka że bateria padnie (jest praktycznie rozładowana)?
hmm.... może to wina tego że jeden akumulatorek ma dwa lata a drugi jest nowy ...
pozdrawiam
List ten dedykuje wszystkim tym, którym jest dany przywilej służenia innym pomocą w osiągnięciu celu i tym, którzy ucząc się wzbogacają wszystko przez podjęcie wyzwania do postępu i stawania się tym wszystkim, czym mogą się stać