Dlaczego nie grzeszy urodą?
Ten , który jest na zdjęciach jest calkiem fajny
To dodaja do E-3?
A ile kosztuje taki plecaczek u Olka i jaki ma symbol, żeby sobie go znaleźć?
Tak dokladnie taki, na zdjeciu wyglada wmiare wmiare, ale w rzeczywistosci jest wielki i wyglada jak pustak taka kwadratowa waliza bez zadnej finezji, ja tam innych plecakow foto nie widzialem prawdziwych ale mowie na podstawie zwyklych plecakow....
szczerze mówiąc wolałbym zamiast tego plecaka dostać tą największą torbę którą Olympus ma w swojej ofercie. Nie lubię plecaków, miałem kiedyś z Caselogica i po kilku tygodniach poszedł do ludzi.
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
Jeśli nie odpowiada to sprzedac, myślę że pójdzie za niezłą kasę a wtedy pieniążki wymienisz na to co będzie Ci odpowiadało. Ja wolałbym dostac taki duży i solidny niż małego liliputa .PS. Mi się osobiście bardzo podoba, też mam taką ''walizę'' i nie narzekamZamieszczone przez tymin3
Pozdrawiam.
E-3,E-510;F8, ZD14-54,S30,ZD40-150,FL50,FL50R,FL36R... i co dalej ? ? ?
Dotał grip więc mam komplettrzeba tylko zanabyć 2xBLM-1 jakoś nie chce mi się bawić z paluszkami
PS E-3 z gripem do plecaka wchodzi mocno na styk, jeżeli do tylnej komory dodać laptoka to moze już byc problem![]()
http://www.robertnawara.digartfolio.pl/
E-1 ZD14-54 FL-36 A850 135 f/1.8 85f/1.4 50f/2.8 20-35 f/3.5-4.5
ech, a ja się nie wyrobię żeby dostać grip. Załamka na max![]()
a ja dalej na gripa czekam .. ech .. :P
a plecak .. jak to plecak .. inne zbytnio od niego nie odbiegają.. za to można do niego wszystko w spokoju zapakować.. i jeszcze laptopa zje na dokładkę
![]()
dzisiaj właśnie przyjechał do mnie promocyjny grip - czekamy na drugi
zonk spodziewaj się gripa lada dzień - widać, że kolejna dostawa gripów dojechała - ewentualnie sprawdź w OP - czy mają Twoje dane.
Mam pytanie do "plecaków" - czy rejestrowaliscie sie na stronach europejskich, czy tylko sprzęt na OP?
Grip dziś dotarł, ale o plecaku nic nie słychać.
Pozdrawiam,
Paweł