Noo... to ostatnie pozwala na wiele interpretacji - ten kontrast min...
Noo... to ostatnie pozwala na wiele interpretacji - ten kontrast min...
Właśnie dlatego jest tak dobre![]()
Dziękuję za komentarze.
Kolejna fota wymaga IMHO pewnego objaśnienia. Choć prawie nigdy tego nie robię, nie tytułuję nawet swoich fot (wychodząc z założenia, że fota ma mówić sama za siebie) tym razem uczynię wyjątek.
Na focie zarejestrowałem dziwaczną akcję. Starszy pan uwieczniony na focie, celowo podłożył laskę kolesiowi idącemu z naprzeciwka (na focie tyłem). Nie wiem dlaczego to zrobił. Delikwent potknął się, na szczęście nie upadł. Myślał, że zawadził niechcący o laskę staruszka i nawet go przeprosił. Ale ja widziałem akcję z odległości 2 m. i jestem pewien, że starzec zrobił to celowo. Jego mina też nie pozostawia złudzeń. Dziwny jest ten świat...
717
Ach ta dzisiejsza młodzież![]()
MK
Brrr... straszna opowieść... (nawet widać na zdjęciu, że rzeczona laska coś zbroiła). Ja od razu sobie dopowiadam historię o fanatykach pewnego radia, z drugiej strony mam montypythonowską wizję gangów staruszków, którzy grasują po miescie napierdzielając torebkami i laskami.
Wychodzi na to, że łażąc tak po mieście zaobserwujesz sporo dziwnych sytuacji
Wygląda mi na to, ze facet odwrócony tyłem coś trzyma i ogląda, może czyta SMSa w komórce a dziadek, stary złośliwiec, zobaczył gościa, pomyślał sobie, "patrz pod nogi baranie bo się kiedyś zabijesz!" i podłożył laskę
Zresztą na takiego złośliwca wygląda a w reklamóweczce chyba piwko, na drugie sniadanko sobie niesie![]()
A może to dawne przyzwyczajenie z pracy? Z działalności w służbach mundurowych, albo na forum miejscowego KC, etc.
MK
Senkjuwerymaczforkoments.
Następna fota. Udało mi się wyskoczyć (na dwa dni) w najpiękniesze (prócz Bieszczad) polskie góry - Pieniny. Jedyna fota, która mi się z tego wypadu podoba, to ta...:
718
Nic dziwnego, fajnie wypatrzone.
Co to było, pokaz maszyn jakiś?