btw - kobitka wyglada na dziwologa, zwlaszcza z tym pieskiem, natomiast prawdziwa uwage przyciagaja Ci panstwo po prawej, zyczliwie spogladajacy na te dwa dziwolagi na krakowskim Rynku, a moze i na trzeciego - fotografa![]()
![]()
btw - kobitka wyglada na dziwologa, zwlaszcza z tym pieskiem, natomiast prawdziwa uwage przyciagaja Ci panstwo po prawej, zyczliwie spogladajacy na te dwa dziwolagi na krakowskim Rynku, a moze i na trzeciego - fotografa![]()
![]()
Ostatnie jest świetne! Te spojrzenia postaci i pies wypadający ze zdjęcia... Brawo!
podstarzala laska po prostu nie skumala, ze miales dosc szeroki obiektyw i myslala, ze robisz fotke psince, wiec sobie spox patrzy "obojetnie" w dal ......
![]()
Sekundę później przykukała, że robię zdjęcie, ale uśmiechnąłem się do niej, pochwaliłem urodę psa i pani odwzajemniła mi się uśmiechem.Zamieszczone przez zyziza
bardzo sprytne podejscie![]()
mysle, ze miala mily dzien,
spelniles dobry uczynek R. Czarny![]()
Pies: Ja ci kuźwa dam zdjęcie
Para Po Prawej: Patrz jaki śmieszny facio ten z aparatem
Właścicielka Pieska: Chodź Fjonka, nie zwracaj na niego uwagi
![]()
A za miesiąc nowy(a) user Olyforum napisze: Ooo... ale mi Rafale zdjęcie zrobiłeś.
![]()
Miałem taką akcję. Pokazuję foty m.in. na CF i tam jeden user rozpoznał się na mojej focieZamieszczone przez Kris_1
.
Ja miałem podobną akcję wczoraj, na PicasieZamieszczone przez Rafał Czarny
Tu
![]()
Jaki ten Świat jest mały![]()
Olympus C-7070, E3, ZD 14-42 i 70-300