Oczywiście, góry i jednostki pływające robią wrażenie, ale wrócę do 1523 - świetne otoczenie na spacer![]()
Oczywiście, góry i jednostki pływające robią wrażenie, ale wrócę do 1523 - świetne otoczenie na spacer![]()
Moczarom... mówimy zdecydowane NIE!!!
Jak zwykle miodny zestawik... ale tak łatwo to Ci nie popuszczę
Na pewno kilka ujęć tych gór w chmurach z 1540 znajdziesz na dysku... niesamowite rzeczy się tam dzieją.
1540 - pierwsze wrażenie - chmury czy tsunami nadchodzi?![]()
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
O ! Specjalnie dla mnie - i czerwone domki i mostecek
A krajobrazy i przestrzeń bajkowe![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Bardzo ładna seria, dopięta estetycznie. Różne miejsca, różnie ujęte, każde warte wpatrzenia się i wyobraźnia pracuje.
TJ
Z tymi chmurnymi górami to nie tak prosto. To są dwie ostatnie mało zamieszkałe wyspy archipelagu Lofotów Sørland i Røstandet. Zdjęcia możliwe są z daleka, albo jeśli popłynie się tam łodzią. Takie chmury czasem utrzymują się pół godziny, a czasem
pół dnia. Tym razem rozpadły się szybko, a ja nie zdążyłem dojechać z Leknes do Å.
Znalazłem jakiś ersatz.
To tylko zmiana pogody po kilku deszczowych dniach.
Tak, specjalnie dla Ciebie.
Dzięki.
Tptalny miszmzsz....
1543
1544
1545
1546
1547
1548
.
Jeśli nawet jesteś w mniejszości, prawda zawsze pozostanie prawdą.
Może i misz masz, ale kilka perełek i tu jest
Ja wyróżnię 1545, ale przede wszystkim 1548. Trochę szkoda, tych szczytów drzew na pierwszym planie, ale sam wiem, że czasem choćbyś nie wiem co robił - nie da się skadrować inaczej.
Mam jakąś książkę o fotografii krajobrazu, gdzie autor jeździ na zdjęcia wysokim Landroverem ze specjalną platformą na dachu - dzięki czemu uzyskuje zupełnie inną perspektywę.
Ale i tak ten odbijające się w wodzie białe ściany i czerwony dach kościoła (?) na tle potężnych gór z tyłu - miodzio.![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||