ale Krzysiek powiedz szczerze cos ty zrobił z tą fotą ?
bo skaszaniona ze az milo
ale Krzysiek powiedz szczerze cos ty zrobił z tą fotą ?
bo skaszaniona ze az milo
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Nie za bardzo rozumiem. Czy miałem podać sugestie jakie mi się nasunęły po obejrzeniu gotowych prac jeszcze przed ich powstaniem w komputerach uczestników?
Czy może chodziło Ci o to, że miałem napisać w dniu wstawienia przez Bogdana RAWa żeby ewentualni uczestnicy nie przesadzali z rozjaśnianiem cieni , aby uwzględnili zacienioną część góry, starannie wykonywali lokalne korekty bo potem je widać i aby pamiętali że jest jedno źródło światła????
Nie wiem co ty bierzesz,że wyciągasz takie wnioski. Chyba że czytasz wybiórczo wątek i potem chcesz komuś wbić szpilę. Zresztą nie pierwszy raz
.
Nie potrafi sobie wyobrazić, co mogłaby pewnie potwierdzić nasza koleżanka. Pretensji też nie ma z mojej strony, a z pogardą to pojechałeś ostro i jesteś po prostu bezczelny.
Jako "dawca" RAWa odpowiedziałem na pytanie co ja myślę o obróbce. Mam największe kompetencje do tego, a na pewno większe od kogoś kto nie był tam i nie ma zielonego pojęcia na temat panujących tam warunków i pisze co jest prawdą a co nie.
A wyobrażenia to lepiej pozostawić dla siebie, bo to nie jest żaden argument czy miernik prawdziwości.![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Hmmm, dyskusja się rozwija tak jak chciałem, tyle że nie w tym kierunku jaki chciałem.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Dobre pytanie. Fakt, że tradycyjnie kierujący ruchem wspomagał się pałką, a nie lizakiem, ale przecież nie napiszę: "bierz pałkę w dłoń i kieruj ruchem" ...
https://v.wpimg.pl/ODg0NTY2YCUGUjhnd...wl8MmwcJTQAEjM
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
Jakiś lekki pistolecik?![]()
Wiesz, że już w służbach nie pracujęNawet mnie żłoby nie zaszczepiły po znajomości
A teraz muszę czekać do lipca.
Przynajmniej przechorowaliśmy jako tako - a dzisiaj się dowiedziałem o dwóch kolegach:
jeden z klasy jeszcze z podstawówki, a drugi to rówieśnik z podwórka - obaj pojechali na Covid. Szkoda bo fajne ludzie były.