cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Ja bym był ostrożny @Bodzip jeśli chodzi o dyskusję na temat kto jakimi zabawkami lubił czy lubi się bawić.
To może wymknąć się spod kontroli i co wtedy?![]()
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
I niech tak zostanie. Bo gdyby lubiła używać pejczyka to chyba nie napisałbyś o tym.
@Bodzip 898 nie było, bo jest trochę inna i z innego szkła..... z literatki
.
Rano tam też było ślicznie. Problemem było to, że położyłem się spać tuż przed pierwszą. A rano nastało już o trzeciej. Chodziłem na "rzęsach" mimo potrójnej kawy.
902
Na dodatek, jak spałem, ktoś zajumał wodę. Trzy godziny wystarczyły.....
903
W poszukiwaniu miejsca do popływania poszedłem wzdłuż strumienia w nadziei znalezienia fajnego miejsca na kąpiel.
904
Na wzniesieniu oniemiałem z wrażenia. Przedstawienie tylko dla mnie z wyborną lożą i miejscem do popływania. Kąpiel w tej wodzie czyni cuda. Przywraca siły witalne lepiej od najlepszej kawy.
To ujęcie jest podobne do zamieszczonego wcześniej. Musiało się tu znaleźć, aby dopełnić opowieść.
905
...
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Jak najbardziej, bo na tele to trochę średnio
inne miejsce inny czas....
Spiterstulen i okolice.
906
907
908
Dorzuciłem to zdjęcie,bo ile razy byłem w tym miejscu, za każdym razem (po zimie) zmieniony był kształt tego strumienia. Mam kilka zdjęć, i każde przedstawia te same góry, ale z innym strumieniem.
909
...
Trochę różności środkowej Norwegii ...
910
911
912
913
914
...
Fajnie się ogląda.
Szkoda, że nie widziałem tych zdjęć przed przeczytaniem ok 47-tomowej "Sagi ludzi lodu" (rzecz dzieje się głównie w Norwegii) miałbym bardziej właściwe wyobrażenie miejscówki![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Na 914 brakuje mi łódki z rybakami i wiosłami na plamie światła. Ale nie można mieć wszystkiego.