Panowie, nie kłóćcie się, naga jest tylko prawda.![]()
A miecz to był jeden i tkwił w kamieniu, a zwał się Ekskalibur.![]()
Panowie, nie kłóćcie się, naga jest tylko prawda.![]()
A miecz to był jeden i tkwił w kamieniu, a zwał się Ekskalibur.![]()
Ostatnio edytowane przez henry1 ; 9.06.20 o 21:53
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Nieprawda - Yoshi Toranaga.
"A niekiedy wystarczy mi patrzeć na kamień"...
Dzień bez kamienia to dzień stracony, paparapa dawaj kolejne ujęcie głaza, żebym miał co wyszydzić do porannej kawy.
This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!
Ja Ci dam wyszydzać ....![]()
A czy w ferworze dyskusji zauważyliście, że ten kamień komuś chciało się podnieść i ustawić na mniejszych? Zastanawiam się, ile on ważył, bo ze zdjęcia wydaje mi się że był całkiem spory.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
paparapa podniósł(a?) i poukładał te kamienie w photoshopie![]()
Ostatnio edytowane przez NimnuL ; 10.06.20 o 10:28 Powód: niepewność związana z płcią kolegi/koleżanki :D
This is my camera. There are many like it, but this one is mine. My camera is my best friend. Without my camera I am useless. Without me, my camera is useless. I must fire my camera true. And I will!
@wyszomir Też tak myślałem... Tylko problem polega na tym, że niemal każdy kamień jest popodpierany innymi mniejszymi. Komu się chce to robić w całej Norwegi? I na dodatek z dala od szlaków turystycznych.
Musi być inne wytłumaczenie. Mógłby robić to mróz i woda rozkruszając pod wpływem ciężaru głazu jego dolne części.... Innego wytłumaczenia nie widzę.
Upsssss problem ..... Nie używam PSa. I nie podniosła.....
![]()
Tym razem bez kamienia
573
....
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 12.06.20 o 09:24