...
892
893
894
895
.
896
...
Ech. Ależ ładne widoki.
Ładne zdjęcia.
Kraina milionów jezior![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Zacne widoki
OM-1; E-M5 II; E-M1; XZ-2; trochę słoików
cudna kraina
i jedyny róż jaki toleruje - ten na niebie![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Wszystkie piękne, ze wskazaniem na 895 które robi największe wrażenie.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
@koronax ja już się uzależniłem od tego krajobrazu i widoków tak odmiennych od naszych, nie gorszych. Przywykłem do kapryśności pogody i ziąbu w środku lata, i jasnych nocy nie pozwalających dobrze spać.
Staram sie to pokazać lecz zadanie jest dość trudne. Czasem wychodzi lepiej, a czasem gorzej...
... i @Bodzip wodospadów....
@apz lodowce jeszcze się jakoś trzymają. Rocznie ubywa parę "centymetrów" lodu na rok . A bywają sezony, że tyleż przyrasta.
Lata 2018 i 2020 były wyjątkowo ciepłe i spowodowały topienie się śniegów w wysokich górach. W zeszłym roku zarządzono alarmy przeciwpowodziowe i spuszczano niemal w panice wodę niemal ze wszystkich dużych zbiorników wodnych. Mimo to prąd nie staniał
@sikor dzięki, u Ciebie też jest za\cnie.
@gulasz ja też nie lubię też tego koloru, ale nie dało się go wyeliminować ani ominąć I patrząc na odbiór tych zdjęć, o wiele więcej osób ma chyba ten problem. Ten kolor to zapewne wypadek przy pracy Stwórcy tego świata
Cieszy mnie, że coś ci przypadło do gustu.
Teraz parę zdjęć z miejsca magicznego dla mnie Hjoerny. Chciałbym jeszcze posiedzieć w cieniu tej piękności i wdrapać się na jej rozłożysty "tron".
897
898
899
900
901
...
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 28.03.21 o 14:14
Zdjęcie 879 przypomina ujęcie @gulasz ze Słowenii chyba
898 już było, reszta zajebista![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||