Zaległości w oglądaniu nadrobiłem od ostatniej wizyty w wątku. Podobają mi się i te skąpane w słońcu jak i te z mgiełką tajemnicy. Z wdzięczności chciałem korzystać z reputacji ale tam niezmienne musisz rozdać innym.
Zaległości w oglądaniu nadrobiłem od ostatniej wizyty w wątku. Podobają mi się i te skąpane w słońcu jak i te z mgiełką tajemnicy. Z wdzięczności chciałem korzystać z reputacji ale tam niezmienne musisz rozdać innym.
pozdrawiam Wiejo
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Po północy ....
659
...
Ostatnio edytowane przez paparapa ; 2.10.20 o 18:46
Piękne kolory tego nieba.
Pozdrawiam!
Marek Wyszomirski (wyszomir@toya.net.pl)
659 wygląda bardzo przyjemnie!
"Jeżeli nie jesteś zdolny widzieć więcej ponadto co widzialne, nie możesz zobaczyć niczego" - Ruth Bernhard
Uczta dla oczu![]()
a wiesz ile sie trzeba bylo natruptac po schodach by tą dziewczyne w tym miejscu sfocić - ok. 1700 schodow plus jeszcze kawalek blotka (chyba ze zamarzło)
te schody w dalszej części relacji pokazane (ale jak sama rok temu sie po nich wspinałam to dziekowałam za nie - i to chyba byl lpierwszy raz gdy stwierdzilam ze schody to blogosławieństwo - bez nich w tym błotku na pionowej ścianie byłaby masakra![]()
piekne kadry - i łezka się w oku kręci na wspomnienia Uttakleiv, Hammnoy i innych zacnych miejsc zza koła podbiegunowego![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22