Miałem o tych schodach słówko napisać - bo w Bieszczadach to już na co dzień i wszędzie. Teraz nawet Tatry tym obsrywają.
... ale jak piszesz, że potrzebne to zwracam schodom honor.
Miałem o tych schodach słówko napisać - bo w Bieszczadach to już na co dzień i wszędzie. Teraz nawet Tatry tym obsrywają.
... ale jak piszesz, że potrzebne to zwracam schodom honor.
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
654 - chatki skromne, ale łódki przed nimi full wypas![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Ok @fret, to teraz wersja odwrotna... Łódka skromna, a chatki wypas.... no prawie.
661
...
Dzięki
Bardzo się cieszę.
Dla mnie te schody są jakąś masakrą. Wejście po nich zajęło mi niecałą godzinę, a właściwie zabrało. Nie doznałem żadnej przyjemności idąc po nich i musząc mijać i wyprzedzać wyperfumowane Norki udające turystów w nowiutkich górskich ubrankach i butkach.
To nie to, co wchodzenie w błocie dwa kroki do przodu, jeden do tyłu....Uwalony błotem prawie po pas plus tyłek.Po prawie trzech godzinach mordęgi, gdy ujrzałem panoramę Reine oniemiałem z zachwytu.
.
A jeśli już schodami, to na pałac kultury. Tylko po co skoro jest winda?
W takim razie zamelduję się kolejny raz na Reinebringen, gdy Norki zrobią tam windę.
Ps.
Bez schodów to było doznanie....a z nimi ......![]()
Ale ja stary jestem i marudny.... I musiałem swoją normę wyrobić.
Dzięki za miłe słowo. Podał bym chusteczkę, ale łapki mi za krótkie urosły.
O Ty niedobry..... Schodom stanowcze NIE
...
no ja stara nie jestem - przynajmniej się nie poczuwam - ale bez tych schodów w tym bajorku z moimi kolanami nie wlazłabym tam (chyba) - a widok - bajka - i żal by go było nie zobaczyć![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
W dłuższym czasie, ale weszła byś. To nie zawody. Ten kto wymyślił te schody odebrał Ci szansę to zrobić. Diabli wzięli klimat i magię tego miejsca.
Ponoć Norki rozpoczęły już budowę schodów na najwyższy swój wodospad (wielostopniowy )Vinnufossen ... ca 900 m. Ledwie rozpoczęli, a już płaczą jakie to drogie będzie i ile czasu będzie to trwało.A na koniec "obramkują" wszystkie drogi dojazdowe i wejście na schodki, bo kasa musi się zgadzać...
Oj wyłazi z nich ta paskudna zbójecka natura vikingów...
Ps
Czy za spanie tamtej jesieni na plaży płaciliście daninę? Chyba już byłop sezonie ....
Szczerze powiedziawszy, ja również nie mogę powiedzieć nic złego, na temat Twoich kolan .....
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
Okolice Tind...
662
663
...
no też bym chciała - to a pro po kolan - ale czasami platają figle
ale wszystko jest w głowie - wiec jeszcze zle nie jest![]()
a co do campingu na plazy - chyba płacilismy - ale głowy nie dam - to samoobslugowa budka była
a ja nie ogarniałam finansów na tym wyjeździe![]()
tak czy siak - można tam i tak spotkać pustkę i bezdroża z cudnymi widokami![]()
to chyba moja wisienka na torcie spośród miejsc jakie odwiedzilam![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
To faktycznie zbóje. W wielu miejscach opłaty są ca. od maja do końca września. Tam widzę "rozsiadł" się całoroczny rozbójnik. Pewnie ma na imię Hakon albo Knut.
To, że coś nas boli, to nic dziwnego. Tylu toksyn w wodzie powietrzu i jedzeniu ludzkość jeszcze nie widziała.....
Reine...
664
...
Poranek ...
665
...