64 SUPER! Trochę dół "zaśmiecony" (a właściwie to prawa i lewa część z boku budynku), nie dało się tego ukryć w postprodukcji w jakiś ciemnościach?
64 SUPER! Trochę dół "zaśmiecony" (a właściwie to prawa i lewa część z boku budynku), nie dało się tego ukryć w postprodukcji w jakiś ciemnościach?
Ciekawe, jaka jest wytrzymałość takowego balkonu?.
Architekt Frank Gehry, fajna architektura, miałem okazję oglądać inną jego pracę - Walt Disney Concert Hall w Los Angeles, też robi wrażenie![]()
a gdzie ten budynek stoi - wygląda mega !!! miał koleś fantazje![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
A tutaj obok, po lewej stronie.
67
...
Pewnie się da.... Jeszce nie wiem tylko jak będzie najlepiej. Pracuję nad tym... i nad paroma innymi fotkami. Miejsce fajne i z tak zwanym potencjałem. Niestety bardzo wymagające. Ciasno, ciemno i lustrzana fasada budynku nie ułatwia zadania
.
Zawsze możesz sprawdzić.... i wszyscy będziemy mądrzejsi.
Zgadza się. Pan ma dość osobliwe podejście do tematu, i na pewno bogatych klientów
.
Aaaaa.... nie napisałem gdzie to obok po lewej jest. Skleroza jednak jest piękna .... bo nie boli.
To jest Der Neue Zollhof.
Ale i tak jest zepsuty![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
...Der Neue Zollhof ciąg dalszy
68
...
Po pijaku to ja też takie zaprojektuję....![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()