Piękne ptaszory.
Widoczki zresztą też fajowe.
Piękne ptaszory.
Widoczki zresztą też fajowe.
No coś takiego, gulaszowe ptaszkiŁadne bardzo, a rudzik the best.
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Moja przygoda z morzem Kapitan I , II , V rejsu PBO
Pięknie pokazujesz krajobrazy z Madery. 73, 75-76, 81 (super), 84, 87 to moi faworyci. Aż mnie zachęciły do wyjazduPtaszki też niczego sobie.
Mi też rudzik najbardziej się spodobał![]()
To pozostałości wrzośców drzewiastych, które niestety kilka lat temu strawił pożar, wyglądają bardzo malowniczo. Piękne kadry.
Oooo super, że udało się sfotografować ptaki![]()
Rudzik wygląda przepięknie w tej ramce z gałązek, z tych dwóch zięb wybieram ostatni kadr, tutaj ładniej zapozowała, pliszka górska też niczego sobie. Gratulacje za wszystkie gatunki![]()
dziękuję za odwiedziny![]()
dokładnie![]()
polecam zdecydowanieZamieszczone przez Farensbach
![]()
nie będę ukrywać że liczyłam na Ciebie Marcin jeśli chodzi o te drzewa i informację co im ię mogło stać i co to w ogóle za roślina
szkoda tego pożaru - choć nie powiem drzewa naprawdę robią wrażenie mieniąc się i srebrząc tam na stoku
i o to chodzi - to forum nauczyło mnie tak wiele z zakresu rozpoznawania różnych gatunków ptaków, że jestem mega zadowolona i bardzo dziękuję za te lekcje biologiiZamieszczone przez Muminek
- - - - - - - - - - AKTUALIZACJA - - - - - - - - - -
i dokładam kolejną porcję Madery - to w dalszym ciągu kadry z okolic Pico Areiro
92. z dalsza
93. i nieco bliżej
i to co było nam dane podziwiać raniutko skoro świt - oj warto było wstać by zobaczyć to morze chmur pod naszymi stopami
94.
95.
96.
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
95 i 96 - eeech zazdroszczę
Ulka, czemu Ty nie śpisz ?
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Piękne zdjęcia... rudzik, 83. 85. i 94. najbardziej mi zaimponowały![]()