275@365
Spod Factorii w stronę San Gimiliano i Certaldo (niestety w połowie dnia).
![]()
275@365
Spod Factorii w stronę San Gimiliano i Certaldo (niestety w połowie dnia).
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 23.12.16 o 02:39
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
276@365 Przyczyna mojego pobytu tamże, robiłem za kierowcę i obistego asystenta jednej z uczestniczek pleneru...
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
277@365
A po pracowicie spędzonym dniu przy sztalugach, na wykładach lub zwiedzaniu muzealnych zbiorów w okolicznych miastach Mistrzów póznego gotyku i renesansu towarzystwo w świetle zachodzącego słońca delektowało się własnoręcznie przyrządzoną pastą z proszuto i pieczarkami , pomidoromi lub z raszponką smakując przy tym białe, różowe i czerwone wina do samego wieczora i dyskutując w czym zdarzało się mi uczestniczyć o ile nie zwiedzałem okolicy samotnie z aparatem i samochodem wieczorem lub wespół ze swoją Panią.
Jedno z takich posiedzeń udało się mi zarejestrować.
![]()
Ciekawie, twórczo i smacznie spędzony czas.![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
278@365
A na niebie w czasie kolacji działy sie kolorowe cuda....
279@365 Instalacja z Florencji...
Od przodu...
i od ogona...
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 3.10.16 o 20:09
Zgodnie z przysłowiem : "Śpiesz się powoli a dalej zajedziesz".![]()
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Fajny żółwik
U nas już by sparayem napisali: "kocham Julkę"
--edit--
Plątałem się wczoraj po Twoich włościach: Andrychów, Kęty, Oświęcim![]()
Ostatnio edytowane przez Bodzip ; 4.10.16 o 07:16
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
280@365 Fiona. Taki sobie Hdr-ek.
- - - Updated - - -
281@365 I jeszcze jeden z tego samego poranka...
![]()
Ostatnio edytowane przez apz ; 4.10.16 o 18:32