991. Rycerz w Reebokach. Znalazłem pewną swoją starą fotę i ją przerobiłem tak jakoś na nowo
![]()
991. Rycerz w Reebokach. Znalazłem pewną swoją starą fotę i ją przerobiłem tak jakoś na nowo
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Pojechałem dzisiaj do teściów. W pewnym momencie wyszedłem na zewnątrz zapalić, a tam stał sobie taki fotel ogrodowy. Fotel jak fotel ale oparcie miał fajne - fajne okrąglaki się z niego kręci
992. Tutaj oparcie po jakiejś tam obróbce
993. Ten okrąglak podoba mi się najbardziej
994. Ten mniej
995. Ten jeszcze mniej
996. A ten najmniej
Stała tam jeszcze suszarka na bieliznę oparta o ścianę ale z niej to może jutro sobie coś pokręcę
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
nieźle zakręcone foty- fotelfajne
![]()
Karol + Olek + kilka szkiełek
Mnie tam bawią takie pokręcone rzeczy i foty, mam przy tym ubaw i to często po pachy. Nie chce mi się szukać w fotach wysublimowanego artyzmu aby w wieszaku doszukiwać się pierwotnych form świata, przemawiających językiem głębokiego zauroczenia nieodkrytych zakamarków duszy
Żona dzisiaj kupiła dzieciakom lampkę Minionka, mają też takiego mniejszego nakręcanego Minionka, no i ja mam swoje malutkie do fot......, no to co......, no to teraz na szybko skleciłem sobie fotę z telefonu.
997. Znacie ruskie baby? To teraz odmiana ruskich Minionków
P.S.
Muszę sobie je ładniej strzelić z aparatu aby jednak poszukać tego wieszaka![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 14.04.16 o 00:50
Umiesz dostrzec ciekawe wzory. Ja jestem jak wiadomo entomologicznie zboczony i dlatego w twoich fotkach z fotela widze element y oczek (996) i pancerzyków (pozostałe) sześcionogich milusińskich
Robali to bym się tam nie doszukał ale widocznie każdy w czymś widzi trochę swoje "zboczenia"
A dzisiaj będą kropelkowe kółeczka
998.
999.
1000. Żadna rocznica - fota jak tysiąc innych. Taki tam ludzik z nieostrości albo siusiak jakbym pomarańczowe kółeczka przesunął tam gdzie trzeba
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez CzaRmaX ; 16.04.16 o 05:04
1001 drobiazgów
![]()
Czy te oczy moga klamac..
1002. Powiem tak....., w fotografi dużo potrafię znieść i nikogo za nic nie besztam (każdy ma swoje drogi) ale jak widzę modę na balony wklejane tu i tam to zaczyna mną z lekka szargać. Ale co tam!!! Skleciłem sobie lekkiego paskudnego, chamskiego kiczyka - Z BALONEM
![]()
Cześć,
Naprawdę jest to obrzydliwe, do tego jeszcze ten brak jakości - z łatwością sprzedasz to jako zdjęcie na świecący obrazek w na szybie - podświetlany od tyłu jarzeniówkami.
pozdrawiam,