Moje cycki Usteckie
Moje cycki Usteckie
Sie chlopina rozmarzyl
Tymczasem wieczorek trwa nadal, coraz bardziej hardkorowy!
Dziewczyny siem normalnie rozkrecajom doslownie i w przenosni:
ta dla ahutty tego starego zwyrola:
ech zapomnialem ta tez!
a ta dla Czarusia:
Szakira (no1 ) wpadla oczywiscie do mnie...
pozdrowionka
(bauns bauns bauns)
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Te kobiety przy rurach są beznadziejne....... Trzeba mieć nawalone albo kłopoty z ego by robić z siebie taką idiotkę......
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Nikomu nie moge plusa dac!
Wylaczyc te limity reputacji...
Ahutta,
No cieszyc sie masz, cieszyc, znaczy facet jestes
Pozniej dalszy ciag impresski na razie mam kopare do ziemi, bo wlasnie dostalem nowy model RC
pozdrowionka
---------- Post dodany o 21:30 ---------- Poprzedni post był o 21:06 ----------
Tak sie rozkrecilem, ze bawilem sie do bialego rana!
Member of ABCDEFG Polska. 15% miesiecznie bez ryzyka! Zapraszam.
Myślę, że nasz Wieprz mógłby tak potrenować i wtedy była by być może i sesja filmowa... W swoich pasiakach wyglądałby lepiej niż ten golas....![]()
537. No i tak wszyscy zabalowali z tymi D_U_P_A_M_I, że słonko mocno zaspało cały dzień przespało i w nocy wstało
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ