Posunąłeś się...Nie tylko wiekiem,ale coraz lepsze zdjęcia robisz. Znaczy warsztat coraz lepszy.
Posunąłeś się...Nie tylko wiekiem,ale coraz lepsze zdjęcia robisz. Znaczy warsztat coraz lepszy.
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
cześć,
znakomite, podoba mi się jak świecisz i post-produkujesz swoje zdjęcia.
Nie do pominięcia jest też sama fotografowana osoba - widać, że czuje się przed obiektywem pewnie i wie, co i jak chce zademonstrować.
Gratki.
pozdrawiam,
Dzięki!
Co do "czucia się osoby".. różnie z ta pewnością bywa. Ogólnie jest spoko, choć na pierwszych wspólnych sesjach bywa czasem.. dziwnie. Jakby bez braku zaufania. Czasem zaskakuje od razu i znajduje się wspólny język.
Ogólnie jest tak, że najlepsze ujęcia wychodzą na koniecW sensie, że modelka jest rozluźniona... tylko wtedy też zaczyna się często pojawiać zmęczenie.
Tomek
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Fajna wrzuta. Cieszy mnie, że E 30 robisz i udowadniasz iż można.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Co do reko.
Mam trochę znajomych zajmujących się reko - okresy średniowieczne głównie.
Były ambitne plany zrobić jakąś serię coś jak "Rycerze", albo "Jak to drzewiej bywało", ale ciężko ich zebrać i zmotywować by coś razem zrobić. Może kiedyś...
Na razie, dawno temu udało mi się dorwać tylko jednego z nich...
Tomek