Thomasso to jest specyficzne środowisko . Z motywacją jakoś nie miałem problemów, gorzej z wymyśleniem scenariusza , ale da się ogarnąć wierz mi .
Thomasso to jest specyficzne środowisko . Z motywacją jakoś nie miałem problemów, gorzej z wymyśleniem scenariusza , ale da się ogarnąć wierz mi .
W związku z tym i.. tym.. i tamtym informuję, że więcej moich zdjęć w Galerii Publicznej nie uświadczycie. Bo i po co? Nudne wszak i rendery (plastik?) OK.
Zostawiam was w zalewie wszechobecnych landszaftów i ptaszków, czasem robali.
Może czasem cos dorzucę tu do wątku, tylko też się zastanawiam po co kiedy nudne i to samo? To już wole nikogo tym nie zamęczać i nie zamęczać siebie czytaniem komentarzy.
Pozdrawiam Szanowne Grono Olympuclub.
T.
"Najpiękniejszy bokeh dostaję, gdy... ściągam okulary."
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Tak cię zdenerwowały komentarze w galerii ?
Willow32 też dał sobie spokój jak go komentarze zdenerwowały. Ktoś coś napisał na temat jego zdjęć i nie ma go na forum.
Dostałem jedynie info, że nudo, że światło nie wypaliło, że render(?), że nos... bardzo konstruktywnie. Biorąc pod uwagę osobisty spadek formy i zniechęcenie do fot tym bardziej to mnie nie zacheca, ani nie podnosi na duchu.
Do wątku będę wrzucał. Tutaj.. tu i będzie można konstruktywnie rozważać.. jak zawsze. Choć nawet jak tu serie kilku fot wrzucam to dyskusji albo nie ma, albo cichnie szybko.. więc też nie wiem.. może faktycznie nudno? Ale ja lubię te swoje "portreciki" i te stylizacje. Przecież nie będę nikogo tu na siłę uszczęśliwiał i przekonywał do swojej wizji i swojego sposobu obróbki czy świecenia (które wiem, że nie jest idealne).
T.
---------- Post dodany o 00:09 ---------- Poprzedni post był o 00:04 ----------
Nie.. raczej zrobiło mi się przykro.. czy coś w ten deseń. Wiem, że nie wszystkie kadry moje są super wymuskane i wyświecone idealnie, a obróbka sztuczna i pod grafikę podchodząca, ale tak lubię i tak mnie ludzie rozpoznają i po takie foty do mnie przychodzili.
Niejaki Willow nie jest jedynym.. było więcej takich :/
T.
Lumix G80 + Olek E-30 + trochę szkieł ZD i mZD, trochę OM, trochę światła i sporo innych szpejów.
Thomasso, przecież cały czas, konsekwentnie robisz swoje. Dzielisz pasję z dziewczynami podobnie odjechanymi (stylizacje, makijaż), widać, że fajnie się bawicie. Tak to odbieram. Foto studyjne, zabawa ze świeceniem to zupełnie nie moja bajka, jednak od dawna doceniam Twoje działania (zwłaszcza że czasem trafiasz nawet do mnie). Brak Twoich prac zuboży forum. Wrzucaj coś chociaż do wątku.
A jeśli nie - do zobaczenia w innym miejscu![]()