Ostatnio edytowane przez And.N ; 27.12.15 o 20:20
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Witaj po przerwie.
Wieczory szczecińskie fotograficznie udane.
XZ-2; O-MD E-M10, mZ: 9-18mm, 25mm, 45mm, 75-300mm | Moje fotki - zapraszam do oglądania, komentowania, krytyki.
Chyba troszkę jednak bym rozjaśnił. Nawet nie chodzi o to, że tak w rzeczywistości mogło być, ale bardziej o to aby oglądający coś więcej jednak zobaczył.
Ogólnie jak dla mnie nieco za ciemne. Kadry OK, podobają się.
Na takiej zasadzie można pokazać ciemny zaułek z jednym małym światełkiem (latarnią), tylko czy takie zdjęcie będzie ciekawe dla odbiorcy ?
"Zasadę" - jest wieczór to musi być ciemno na pewno będzie spełniać. Wiesz dobrze, że nie chodzi o szczegóły tylko całościowy odbiór zdjęcia. Zresztą to tylko moje, może i mylne zdanie![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 27.12.15 o 22:20
Fajne te nocne~! i to co w galerii i te dwa mają specyficzny klimat. ciemność go buduje i dopełnia i wystarczajaco dużo widać....
"Wasz czas jest ograniczony, więc nie marnujcie go, żyjąc cudzym życiem. Nie wpadajcie w pułapkę dogmatów, żyjąc poglądami innych ludzi. Nie pozwólcie, żeby hałas cudzych opinii zagłuszył wasz własny wewnętrzny głos. I najważniejsze – miejcie odwagę kierować się sercem i intuicją. " Steve Jobs