Witaj Helmucie!
Witaj Helmucie!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No nareszcie koniec smuta w....wątku Helmutha.
Sie manko.
ufffffffff![]()
Ostatnio edytowane przez henry1 ; 27.12.15 o 18:30
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Nooooo w koooooncu![]()
![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Miło mi, że tyle osób cieszy się z mojego powrotu.
Na pewno są jednak tacy, których to wcale nie cieszy ale to już nie moje zmartwienie![]()
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Jeśli o mnie chodzi przyznam, że nawet nie wiedziałem (o banie), nie zauważyłem, Twojej nieobecności. W ostatniej popRAWce brałeś udział, nieprawdaż ? Nawet głosowałem na pracę 03 (nie znając autora, dlatego sie dopytywałem). Jak dla mnie wychodzi, że nie było Cię miesiąc (może trochę więcej, tyle co edycja popRAWki) ? Czasem znikasz na dłużej (czy podobny okres czasu) bez bana. Także ja wogóle nie odczułem Twojej nieobecnościTakże się cieszę z Twojego "powrotu", może i bez wzajemności
, ale też tym specjalnie się nie martwię
![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA