dosłownie tak to wyglądałoza pięć minut byłem w drodze do pracy a wtedy dopiero było na co popatrzyć
![]()
dosłownie tak to wyglądałoza pięć minut byłem w drodze do pracy a wtedy dopiero było na co popatrzyć
![]()
Bardzo fajne to 2, a to 4 jakoś bym zmiękczył![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Jedynym dowodem na to, że istnieje jakaś pozaziemska inteligencja, jest to, że się z nami nie kontaktują
Logika zaprowadzi Cię z punku A do punktu B. Wyobraźnia zaprowadzi Cię wszędzie
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Daniele ładnie zapozowały, zwłaszcza na pierwszym.
Jak na początek sezonu zasiadkowego, to bardzo ładne krukowate upolowałeś, sójka podoba się bardziej.
Pierwszy kadr wydaje się zbyt ciemny, drugi i trzeci ciekawie wygląda, na moje oko ostatni troszkę przekombinowany.
Cenna rada, niższa perspektywa zdecydowanie lepsza, zima w tym roku podobno będzie bezśnieżna to i konar możesz spokojnie zagłębić.
Pozdrawiam
tym razem dopadł mnie niefart ale wszystko skończyło się dobrze. okazało się, że mam nieproszonych gości na czatowni. zjadali mi mięso, płoszyli ptaszory itp. zmieniłem całkowicie miejsce i teraz jest wszystko oklatające są spokojne, widzą wszystko dookoła to i spokojniej konsumują
po 4 dniach drapieżniki przyleciały co mnie bardzo ucieszyło
kilka fot do wglądu. pozdrawiam