2czka najprzyjemniejsza...
po opisie wnioskuję że się podobało![]()
a to najważniejsze
2czka najprzyjemniejsza...
po opisie wnioskuję że się podobało![]()
a to najważniejsze
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
No dobra, chwilowo odraczam wrzucenie 6 zdjęć z zejścia z Babiej (bo było tylko wejście)
Poniżej mikro-wrzuteczka z kolorowego i przepięknego Lublina. Żałuję że rozbieżności grafików nie pozwoliły spotkać się z Dżemskim i Karolem (a było tak blisko!).
Ostatnio edytowane przez apz ; 16.08.15 o 16:35
E-M1 Mark II; E-M5 Mark II; E-PM2 IR red+, E-PL5 IR blue; Fuji X-T1; X-M1; garść słoików; Sigma DP2; Hauwei P20 Pro
Byłam w Stryszawie, a to przecież wieś sąsiadująca z Zawoją więc na Babią tuż tuż![]()
Pogoda na wchodzenie była super, na zdjęcia mniej. W sumie chyba jednak bardziej zależało mi na dobre pogodzie do wchodzenia, zwłaszcza że szłam z młodzieżą. To było czysto turystyczne wejście, a że chciałam się podzielić zachwytem - no co zrobić
Może kiedyś zlota zrobimy w okolicy, to znajdę towarzystwo do wejścia o wschodzie.
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Albo w Cofeina CafeByliśmy tam 7 lat temu i przeżyłam miłe zaskoczenie, że lokal nadal działa i nadal jest tam tak miło
Następnym razem nie omieszkam odwiedzić Sąsiadów![]()