Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Bardziej z południa niż gdańszczanie czy warszawiacyZa Wrocław/Legnica/Opole co roku notują najwyższe temperatury co niestety daje się odczuć.
Dobrze, że Sawa odkopał ten wątek. Czasami w ferworze okołosprzętowych dyskusji można zapomnieć, że tu o zdjęcia chodzi. I to jakie zdjęcia.
Kolorki i linie - bardzo przyjemne, miłe w odbiorze!
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No ładnie, nawet bardzo mi się podoba kontrast dopełnienia czerwony-zielony.
Tylko mając taką miednicę nie zawijał bym jej w żadne, nawet stylowe szmatki.![]()
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Zapodawaj , zapodawaj fajnie się to ogląda .