piękne te Twoje zdjęcia. Oglądałem już jakiś czas temu galerie na stronie portretnia.pl i zdjęcia robią wrażenie właśnie swoją delikatnością i naturalnością. Piękne modelki, nienachalny makijaż, natura. Zdecydowanie wolę te spokojniejsze jak 6 i 8 niż 7.
no dobra co by nie było zaglądam, choć nie wypowiadam się, nie znam się za bardzo i mogę tylko napisać że podobają mi się te foty. 4 i 5 sam miód, o 7 nie będę już nawet pisał...
pozdrawiam
No no fret portretnia.pl jest na czym oko zawiesić . Świetne kadry i warsztat .
Kolorki i modelka - marzenie. Ciut razi światło na nosie - jest biały w przeciwieństwie do reszty twarzy![]()
Bardzo ładne zdjęcia,nie wszystkie widziałem,nie wyświetlają mi się,ale te co oglądałem robią wrażenie.
Podziwiam i gratuluję zdjęć. Będę tu zaglądał
Dziękuję za komentarzeZgadzam się z Bufetową w sprawie nosa, ale nie jestem doskonały, nie wszystko zauważę w czasie pstrykania, a później też nie wszystko poprawiam w fotoszopie, bo się boję, że jak wszystko do końca dopieszczę, to zdjęcie będzie sztuczne
---------- Post dodany o 12:13 ---------- Poprzedni post był o 12:10 ----------
Specjalne podziękowania dla Sawy, gdyby nie poświęcił czasu na wykopaliska, to nawet bym nie wiedział, że mam taki fajny wątek![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.