Publiczne opisywanie zachowań ex-dziewczyny, wydaje mi się niestosowne.
I nie ma znaczenia czy ją znamy, czy też nie, po prostu niesmaczne.
W ogródku sąsiadki są ładne kwiatki.
Popieram Stopkę Krakmana !
LUBIĘ WYCHODZIĆ NA DWÓR, NA POLE MAM ZA DALEKO.
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
się już pogubiłem...
PopRAWka - to nie ADM, ani MODERATOR, tylko zwykły KLUBOWICZ, Saboor znaczy się.
Co do wątku to widzę małe szanse na jego rozwój. Dlaczego ktoś ma rzucać wyzwanie, sam nie uczestnicząc, oceniać innych ? Dla mnie to mało zrozumiałe... Co innego np. forma pojedynku. Rzucam wyzwanie konkretnej osobie i temat, oczywiście taki, który pasuje obydwu rywalom. Mają w danym temacie (np. portret, makro, architektura, pejzaż) jakieś tam doświadczenie. Gronem oceniającym byliby wówczas wszyscy użytkownicy forum.
I nic się podejrzewam nie ukaże, choć kolega k@czy (jeśli mogę tak się zwrócić) z pewnym swoim zdjęciem z Galerii miałby chyba spore szanse na uznanie
W pełni się zgadzam.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 11.08.15 o 15:28
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Pomysł na zabawę jest. Pewnie miałby szansę powodzenia ale patrząc na klimaty na forum ostatnimi dniami...![]()
![]()
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Moze byc kolega![]()
Dziekuje tez za sugestie - kadr faktycznie by pasowal, ale juz wspominalem, dlaczego si enie zdecyduje
Zgadzam sie, ale z kolega andtor2Formula nie do konca przemyslana. Co innego pojedynek - w standardowym tego slowa znaczeniu - ktos wyzywa kogos i reszta forum ocenia.
Np cckk wyzywa mnie na pojedynek w temacie "Cycki" i sie naparzamy - po jednym zdjeciu i forum ocenia, kto wygral.
Albo "Empatia". I bach! Robimy zdjecia jak szaleni i pozniej wstawiamy najlepsze na forum, a Najwiekszy Ojciec Dyrektor Olympusa go ocenia i Hades pozniej uroczyscie wrecza nagrode oraz nagrode pocieszenia
Albo zeby bylo sprawiedliwie, to wyzywajacy na pojedynek wybiera temat, wyzwany kolejny i dodatkowy 3 jest podany przez ADM - zeby bylo rozstrzygniecie w przypadku remisu.
Oceniane sa 3 zdjecia. Wygrywa najlepcejszy![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Ostatnio edytowane przez witwicky ; 11.08.15 o 15:54
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1