Też się nie zdecyduje, choć jakieś nic, bez problemu bym znalazł, czy zrobił. Wszak jestem zwycięzcą konkursu Gniot idealny, może warto go powtórzyć ? (pytanie do autorki)Powodzenie miał bardzo duże, jak dobrze policzyłem 41 zdjęć.
Też się nie zdecyduje, choć jakieś nic, bez problemu bym znalazł, czy zrobił. Wszak jestem zwycięzcą konkursu Gniot idealny, może warto go powtórzyć ? (pytanie do autorki)Powodzenie miał bardzo duże, jak dobrze policzyłem 41 zdjęć.
Ostatnio edytowane przez And.N ; 11.08.15 o 16:00
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Starałem się bardzo, ale faktycznie mogłem jeszcze popsuć balans bieli jak ktoś zasugerował (co zapamiętałem) Widać też nie tak łatwo gniota idealnego wyprodukować
Edit.
Wolę już tam nie zaglądać, po co się denerwować, choć ostatnio nie brałem udziału (na szczęście)
Ostatnio edytowane przez And.N ; 11.08.15 o 16:10
A noo!
Co do pojedynku foto: była propozycja, żeby jeden drugiego wyzywał na jakiś temat fotografii,
a po przedstawieniu zdjęć wieszamy ankietę i lud ocenia. Może warto w tę stronę?
To pisałem ja: zwykły klubowicz, Saboor znaczy się.
---
edit:
Nie kurde! popRAWka: nie jestemjestem wyjątkowy i nie powtarzalny.zwykły![]()
Ostatnio edytowane przez Saboor ; 11.08.15 o 16:29
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
No nie przesadzaj.... Ja czuje sie najzwyklejszy, ale ostatnio dalo sie zauwazyc jednego najwyjatkowiejszego i najniepowtarzalniejszego![]()
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Pojedynki już były:
https://forum.olympusclub.pl/threads...ndtor2-Helmuth
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||