Możesz sobie raportować jeśli "admin ma swoje "plany" ad klubowicza". Jakoś brak mi wiary, że nikt nie raportował postów cckk, a niemal każdy zasługuje na pogrożenie palcem, czyli mandat![]()
Możesz sobie raportować jeśli "admin ma swoje "plany" ad klubowicza". Jakoś brak mi wiary, że nikt nie raportował postów cckk, a niemal każdy zasługuje na pogrożenie palcem, czyli mandat![]()
W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
Aktualnie odpoczywam na autobanie.
Czyli za co?
Są gdzieś opisane/wymienione te przewinienia?
Ja u siebie znalazłem m. in. takie:
"Dyskusja z administratorem" i "Prowokowanie". Ponieważ to admin decyduje co jest a co nie jest "ciężkim przewinieniem", wydaje się, że mandat można dostać za wszystko, co mu się nie spodoba.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
A no i teraz liczymy co na koncie leży i wychodzi...
Tak, że nie tylko matematyka ale i postawa klubowicza(rokowania) ma znaczenie.
Sam wiesz z historii forum, byli tacy co po jednym poście dostawali bana, a byli i tacy
co to wracali i znowu out, aż do permanentnego bana.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Wiecie co? Chłopak się stara, rzuca temat a Wy jak zwykle nawijka do kijka i sru tu tu tu pęczek drutu - znaczy przejrzałem co 3 stronę i co 6 post i g ó w n o z tematu wynika.
To ja rzucę temat. Byłbym bezczelny mówiąc o ludzikach Lego czy Star Wars ale powiem tak - czekam na temat zabawki (ogólnie pojęty) i temat ten ma być tematyczny, tematem stematyzowanym składający się z 3 zdjęć opowiadających jakąś historię zabawek. ZACZYNAMY!!! Uwaga!!! Na każdy głupi wpis dam jeszcze głupszą odpowiedź na zasadzie, że dostosuję się do głupawego wpisu danego autora. Umiecie się bawić, czy tylko pitolić i głaskać się po własnych wątkach?
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
Uuuu, stary....
Propozycje tematow to tutaj:
https://forum.olympusclub.pl/threads...43#post1209643
W tym watku, jak slusznie zauwazyles, tylko srutututu.
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
W każdym wątku jest sru tu tu tu, głaskanie po cycuniach a potem nic. Można zaglądać tutaj co 3 miesiące i normalnie jak w telewizyjnym tasiemcu nic się nie traci - A SZKODA. Ja rzuciłem wyzwanie i czekan na odpowiedź bez sru i ti oraz tu i tu tu
---------- Post dodany o 01:40 ---------- Poprzedni post był o 01:07 ----------
No i dzięki za minusa - ojjjjj jak za nimi tęskniłem niedowartościowane ciocie haha- mam zlewkę na maksa
![]()
Popraw stopkę, wg regulaminu powinna mieć max trzy wiersze. CIEKAWE JAK ZMIESZCZĘ TRZY WIERSZE ALE POSZUKAM. "A GDY JUŻ Z NAS OPADNIE": A gdy już z nas opadnie, łuska słów, i staniemy nadzy, w prawdzie, Co powie nam Bóg?; "BEZ DATY": Dojrzałość przychodzi, Zawsze nazbyt późno, Kiedy już powoli, Odchodzimy w tło; "ZWIERZĘTA": Ofiary naszej pychy, Pokarmy naszych głodów. HEHE UDAŁO SIĘ
O, jest lider jednej z kategorii![]()
moje wątki 1. Malta i Gozo 2. Z łąk i pol...
...ze jak...?
...kurde... jednego trzeba streszczac, drugiego tlumaczyc...kiedy ta szkola sie zacznie... echhh....
Ostatnio edytowane przez k@czy ; 14.08.15 o 02:50
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++