Strona 7 z 28 PierwszyPierwszy ... 5678917 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 61 do 70 z 277

Wątek: fretoportrety

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar Sawa
    Mieszka w
    Pruszcz Gdanski
    Siła reputacji
    120
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez bufetowa Zobacz posta
    Kolorki i modelka - marzenie. Ciut razi światło na nosie - jest biały w przeciwieństwie do reszty twarzy
    Fakt, ale światło to diagonalnie przecina twarz, oświatlając zadarty(i zgrabny) nosek, jak również kawałek czoła i brody - nie sam nos tu zaświecił, ale konkretnie promień przeciał oblicze - mi to odpowiada, nie jest płasko.

---------- Post dodany o 12:21 ---------- Poprzedni post był o 12:18 ----------

Cytat Zamieszczone przez fret Zobacz posta
    Specjalne podziękowania dla Sawy, gdyby nie poświęcił czasu na wykopaliska, to nawet bym nie wiedział, że mam taki fajny wątek
    Wykopaliska... Często szukam na forum dobrych zdjęć, czegoś co nie jest takie miałkie, jak np. teraz - w okresie wakacyjnym...
    Dobre zdjęcia się nie starzeją, czasem wręcz nabierają wartości. Światło dziś czy wczoraj - takie same :P

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Sawa Zobacz posta
    Wykopaliska... Często szukam na forum dobrych zdjęć, czegoś co nie jest takie miałkie, jak np. teraz - w okresie wakacyjnym...
    Dobre zdjęcia się nie starzeją, czasem wręcz nabierają wartości. Światło dziś czy wczoraj - takie same :P
    Robert, nie nadawaj na oblechy - też ze światłem walczymy
    Swoją drogą dobry wykop zrobiłeś. I sobie specjalnie na profil freta wszedłem i jak zobaczyłem te 192 pkt in plus to się ucieszyłem, bo zasłużone jak diabli
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Zgadzam się z Bufetową w sprawie nosa, ale nie jestem doskonały, nie wszystko zauważę w czasie pstrykania, a później też nie wszystko poprawiam w fotoszopie, bo się boję, że jak wszystko do końca dopieszczę, to zdjęcie będzie sztuczne
    Jakbyś za dużo miział, to by dopiero się zaczęło
    Powszechnie wiadomo, że spec od portretu ze mnie kiepski - ot, czysta uwaga osoby "spoza". Poza tym, coś w tym wątku zbyt miło i różowo, trzeba czuwać nad równowagą

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    Kiedyś, daawno temu jeden z rzemieślników-portrecistów pisał o relacji model/ka - fotograf/ka
    było w tym wiele racji, freta portrety wygrywają w przedbiegach z wieloma innymi, brakiem
    sztuczności, jak Ty to robisz?
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria
    Bufetowo, pewnie upały są takie, że nikomu nie chce się walczyć
    Trzeba jednak uczciwie powiedzieć, że nie wszędzie jest gorąco.
    Dzisiaj przyjechałem do Gdańska i jest tu tylko 27 stopni, czyli z warszawskiej perspektywy przyjemny chłodek, o mieszkańcach południa już nie wspomnę. Dlatego, specjalnie dla mieszkańców Gdańska i okolic, na rozgrzewkę, zdjęcie zrobione w samo południe, w upalny dzień...

9.

Kliknij obrazek, aby uzyskać większą wersję

Nazwa:	IMG0082x1050b.jpg
Wyświetleń:	288
Rozmiar:	303,5 KB
ID:	154558
    Ostatnio edytowane przez fret ; 11.08.15 o 13:40
    W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.
    Aktualnie odpoczywam na autobanie.

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez Saboor Zobacz posta
    Kiedyś, daawno temu jeden z rzemieślników-portrecistów pisał o relacji model/ka - fotograf/ka
    było w tym wiele racji, freta portrety wygrywają w przedbiegach z wieloma innymi, brakiem
    sztuczności, jak Ty to robisz?
    Bo na żywo jestem sympatycznym człowiekiem i łatwo nawiązuję kontakt, szczególnie z osobami płci piękniejszej
    W internecie nie szukam miłości i akceptacji. Te tematy załatwiam w realu. W internecie szukam partnerów do dyskusji.

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    W Gdańsku, mówisz? Na którym osiedlu mają takie nieskoszone trawniki?

| OlyJedi
    Mieszka w
    Wawa
    Siła reputacji
    292
    Moja galeria
    Trawnik jest warszawski

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    No no!
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

Zwycięzca popRAWki| OlyJedi Awatar szafir51
    Mieszka w
    Wrocław
    Siła reputacji
    224
    Moja galeria
    o mieszkańcach południa już nie wspomnę. Dlatego, specjalnie dla mieszkańców Gdańska i okolic, na rozgrzewkę, zdjęcie zrobione w samo południe, w upalny dzień...
    hej, ja jestem z południa i co teraz? Płonę

W taki upał i do tego przed taką modelką ciężko by mi było chyba zachować koncentrację, hehe

Tagi dla tego wątku

Uprawnienia umieszczania postów