Przysiad słonia świetny całość bardzo ciekawa![]()
Przysiad słonia świetny całość bardzo ciekawa![]()
1,2 bardzo fajnie :P
jeszcze lepiej by było gdyby w 2 tak sie ustawić (o ile było to możliwe)żeby nie było odbicia w szybie
a w 1 cos chyba przejechało alo przeszło :P
Ostatnio edytowane przez jabolo ; 21.07.15 o 22:48
om-d 10 dual kit, Pentacon 50/1,8 + YN 560II, E-420+14-42.
Architektura z okresu poprzedzającego najazd birmański to cud ówczesnej "budowlanki" i raj dla oka.
---------- Post dodany o 22:56 ---------- Poprzedni post był o 22:53 ----------
A propos kuchni: będzie żarełko tajskie dla turystów, czy tajskie dla Tajów. Pytam, bo różnica jest ogromna.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
To fakt kawal historii można zobaczyć w tym miasteczku. Ale najważniejsze ze o to dbają na niektórych ruinach stoją jeszcze rusztowania i coś tam dłubią.
Bez tej architektury miasteczko raczej zniknęłoby z turystycznej mapy Tajlandii.
---------- Post dodany o 22:56 ---------- Poprzedni post był o 22:53 ----------
Na początku miałem trochę awersje jak zobaczyłem te wszystkie garkuchnie rozstawione na ulicy krotko mówiąc w nie najczystszych miejscach.
Ale jak spróbowałem pierwszy raz to już do końca wyjazdu nie bylem w żadnej restauracji tylko stołowałem się tam. Sympatyczni kucharze
mówili tylko po tajsku także nie było wiadomo co pływa w zupieale ważne ze smakuje. Z europejczykiem w tych moich "restauracjach" nie jadłem oni siedzieli raczej w McDonaldzie
Czasem jednak trzeba przypomnieć kucharzowi zęby nie wrzucał tyle chilli ile zazwyczaj bo moje gardło by tego nie zniosło
---------- Post dodany o 23:09 ---------- Poprzedni post był o 23:02 ----------
Te odbicie w szybie zobaczyłem niestety kiedy zgrałem zdjęcia na komputer i było już za późno.
A na pierwszym zdjęciu przejachala mi dziewczyna na rowerze z świecącymi niebieskimi króliczymi uszami.
( tak wiem ze to dziwnie brzmi ale cale to miasto jest dziwne
Dzieki za komentarz![]()
Fantastyczna wycieczka, zdjęcia ogląda się z dużą przyjemnością
Fajnie, że znów nadajesz... tzn. wrzucasz fotki.![]()
Spaceruj dalej bo dobrze Ci to wychodzi.
E30, E1. Obiektywy: 14-54, sigma 105 macro, 70-300, Samyang 8mm,TAIR-11A 2,8 135mm, Helios 58mm, Super Takumar 1,4 50mm, tokina 2,8 28mm, Lampa: Metz 48 Af - 1, FL36 R.
http://piotrlisek.manifo.com/ http://forum.olympusclub.pl/threads/...by.?highlight=
dokładnie to samo chciałam napisać i widze że mnie ubiegłaś![]()
w większości bardzo dobra kompozycja, ciekawe kadry - dlatego z przyjemnością się przechodzi przez wątek
fajnei by było jakbyś kontynuował numerację a nie zaczynał od początku![]()
każde zdjęcie osobny numerale to czepialstwo - tyle że łatwiej można by się odnieść do konkretnych zdjęć
mam nadzieje ze to nei koniec relacji![]()
czekam na więcej i więcej![]()
![]()
![]()
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22