Facet może po prostu pisze w komentarzach uczciwie to co myśli o klientach.
Facet może po prostu pisze w komentarzach uczciwie to co myśli o klientach.
Mimo wszystko dyplomata z niego żaden, a sprzedawca powinien być miły.
Nie wyobrażam sobie, by w realu jakiś pracownik krzyczał za klientem "ty jełopie".
"Bez muzyki życie byłoby pomyłką." ~ Wilhelm Friedrich Nietzsche
E-M5 + Pen E-P3 + Lumix 20/1.7 + Oly 12-40/2.8 + 45/1.8 + 40-150 + manualne macro +7.5/3.5
moja galeria: http://nightelf.org Prawa Ręka Egzekutora-Skarbnika TWA
Z tymi komentarzami to prawda leży pośrodku. Miałem takiego madrale (kupującego) jak sprzedawałem X-E1. Nie dałem sie wyprowadzic z równowagi. Swoje niezadowolenie w końcu wyładował tym , ze wogóle do dzisiaj nie wystawił mi komentarza mimo , ze odemnie dostał pozytywa.
Facet ma słabe nerwy , ale sie mu nie dziwie jak jakis głab kupuje na firme a za kilka dni chce zwrócić.
Mnie nadal zastanawia źródło pochodzenia tych aparatów bo nawet znani sprzedawcy sprzętu foto nie oferuja takich ilości.(39 sztuk GX7) a on jak widac jest wielobranżowy
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Niech sobie robi co chce.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Batożyć go nie każę. Cham pozostanie chamem, ja wymagam porządnej obsługi nawet na bazarze,
jeżeli mam wydać moje pieniądze to w miejscu gdzie to zostanie docenione, to efekt mojej pracy.
Wiem, że obecnie jest ciche przyzwolenie na tolerowanie chamstwa, choć dalibóg nie mam pojęcia
skąd się wzięło.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Chamstwa zabronić się nie da. Jedynie można je ignorować. Bo chamowi na niczym nie zależy bardziej, jak na zwróceniu na siebie uwagi.
www.sarwinski.com | najlepszy aparat to ten, który zostawiłeś w domu | fb
Chamstwo należy zwalczać siłom i godnościom osobistom... vide Kabaret Dudek![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||