Znakomite (mbsz) to "ostatnie.
Pozdrawiam.
Znakomite (mbsz) to "ostatnie.
Pozdrawiam.
"To jest już koniec"Szkoda. Trzeba będzie zrobić "ripleja" w oglądaniu!. Pomyśl o albumie. Dzięki! Kawał dobrej roboty!!
Koniec, ale za to z jakże pięknym akcentem - mam na myśli ostatnie foto.
Również gratuluję serdecznie i życzę kolejnych świetnych fotorelacji![]()
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Szkoda, że już koniec, fajnie się tu zaglądało, dzięki za świetną fotorelacją z tego ciekawego kraju
Masz jeszcze jakieś podróże w szufladzie, czy też musimy czekać do następnego wyjazdu ?
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Wiedziałem, że się skończy, ale nie myślałem że tak szybko...![]()
Rewelacyjny wątek, pełen bardzo naturalnych ale zarazem sugestywnych fotografii, ciekawe opisy. Czego chcieć więcej? Lisiajamko, jestem twoim fanem!![]()
Sorki, gdzieś mi umknął początek wątku, stąd zainteresowanie w Galerii zdjęciem z Lalibeli. Myślałam że to jakaś nowa wyprawa
Z drugiej strony - fajnie przejrzeć całość i podbić wątek
Mnie zdziwiło ongiś, że Rwanda była krajem, który przez większość historii był niepodległy i długo nie miało nań ochoty żadne z mocarstw kolonizujących Afrykę, przez krótki czas została "przydzielona" Niemocom, potem chyba Belgii.
Etoipia zresztą też przez jakiś czas była zniewolona przez Włochy.
Ostatnie foto bardzo mi się podoba. Pięknie zakończona opowieść. Teraz czekamy na kolejną Twoją relację. Zawsze jest co pooglądać, poczytać i popodziwiać![]()