cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Pstryknąlem gdy na króciutką chwilę pusto się zrobiło. Muszę dojrzeć aby to spróbować poskładać do kupy i pokazać jeśli kupa nie wyjdzie
---------- Post dodany o 16:00 ---------- Poprzedni post był o 15:59 ----------
była yamady, była też moja
---------- Post dodany o 16:02 ---------- Poprzedni post był o 16:00 ----------
503 znowu z rybki, szpiglasowy cieszył się powodzeniem, przyszły tydzień zapowiada się ładny![]()
Ostatnio edytowane przez alnico ; 25.06.15 o 19:01
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja
Myślałem że dopiszesz:..."a środkiem strumień płynie"
Piękne zdjęcia, oczy odpoczywają. Czuć ciszę i spokój
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Żyj z całych sił i uśmiechaj się do ludzi, bo nie jesteś SAM...
Życie jest zbyt krótkie by przejmować się porażkami..
gulasz się szlaja - za królikami, po górach, Kambodża'17, Kolumbia'18, Islandia'22
Pięknie! Aż żal doopę ściska, że mnie tam nie ma i pewnie nie będzie.
Jestem na wsi i też są tutaj górki, ale zarośnięte jak nie przymierzając Conchita i gdzie tu wleźć by coś focić... W koło wszędzie drzewa...
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Krakman, mi też ścisnęło. tez pohasałbym po górach. ty to przynajmniej masz drzewa a ja za biurkiem siedzę...
Świetna wrzuta. Jak Bodzip napisał spoczynek dla oka![]()
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Piękne zdjęcia (kalendarz 2016 obowiązkowo), jak zawsze z przyjemnością oglądam Twoje dzieła i nasze piękne góry.
A u mnie tylko morze i morze i morze.. .nuuuda.![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).