cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Taci, o dici qualcosa che e meglio del silenzio.
---
Uczestnik I Rejsu PBO 2013 / Uczestnik II Rejsu PBO 2014 / Z Olympusclubem na Santorini / Golus Urlaub Racing Team / Buenos Aires - wczesna jesień, wczesną wiosną. / Sandomierz - czyli sprawdzamy dlaczego Ojciec Mateusz ma zawsze z górki? / Marrakech Express / Autobahn 1
Chyba brakuje mi już pomysłu jak to pokazać, żeby się nie powtarzać. Zrobić zdjęcie tego co już wszyscy obfotografowali, ale inaczej.
Zawsze miałam opór przed wycelowaniem obiektywu komuś w ry.. Boję się, że podejdzie i walnie. Gorzej jeżeli w aparat..
Dobra, bo nas pogonią za ot.![]()
Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją (Apolinary Despinoix).
No, pooglądałem z ogromną przyjemnością. Trasa mi znana więc foty spod Mnicha najbardziej mnie zainteresowały. Zdjęcia oczywiście świetne, widoki tam sa naprawdę przepiękne i można je oglądać na okrągło.
Wspaniałe zdjęcia w pięknym świetle. Farciarz Jesteś. Gratulacje.
Pozdrawiam
Zobaczylem wszystko com nie widzial bedac tam.
Kasprowy Wieczorową porą: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1249315
Orion, Plejady i inne dziady: http://forum.olympusclub.pl/threads/...=1#post1246830
Olympus E-PL5 dual kit 14-42mm + 40-150mmplus Nikony
Piękne nasze Tatry, zdjęcia świetne. Tylko.... tylko po Twoich zdjęciach zastanawiam się nad wypadem w przyszłą sobotę na Mięguszowiecką Przełęcz pod Chłopkiem. Jak tyle śniegu leży czy to nie będzie trochę ryzykowne iść tam...
Mężczyzna bez kobiety jest jak samuraj bez pana.![]()
Dzięki wszystkim za odwiedziny i pozostawione miłe słowa. Dzisiaj też początkowo były w planach góry, ale zamiast z dziewczyną skakać po górach skakałem w pracy po drabinach i dachach. Pogoda nie sprzyjała wysokogórskim wycieczkom.
Lubię w górach szerokości
Prawdę mówi
Fajna trasa pod Mnicha, ale można mandat zarobić (przynajmniej w teorii, nie wiem jak praktyka, ja nie zarobiłem). Legalnie możesz iść ale musisz potem wyjść na Mnicha. Niektórzy dla zmyłki kombinują biorąc ze sobą trochę liny i kask. Ja nie kombinowałem i poszedłem na bezczelnego
He, he, he masz identyczne plany jak ja. Gdybym nie obawiał się śniegu poszedłbym tam zamiast na Szpiglasowy. Ten do Doliny Pięciu Stawów nie sprawiał trudności. Można by przy okazji jakiś Mięguszowiecki Szczyt zaliczyć, Czarny chyba najłatwiejszy. Pod Rysami widać było jeszcze dużo śniegu, pewnie jakiś czas jeszcze poleży.
Tam są ptaszki (orły), może też się wybierzesz![]()
OM-D E-M5 I/II + kilka słoików. Łowię nimi oblechy.
Kiedy wychodzę w góry wracam do domu; Co masz zrobić jutro zrób pojutrze będziesz mieć dwa dni wolnego.
Szwarc, mydło i powidło || Z Tater ||Bieszczady || Słowacja