Znaczy co? Pati poszła sobie, zanim weszła?
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA![]()
Droga Patrycjo...
Mówienie do kogoś, kto zęby zjadł na fotografii, że "nie będziesz mi mówił co mam fotografować" jest raczej niefortunnym zdaniem.
Występuję raczej z pozycji mentora, bo swoje lata już mam, i wiem że 16 lat to okres buntu, i raczej trudno będzie do Ciebie trafić z radami. Po prostu wiesz lepiej. To mija, ale na początku boli.
Tu na tym forum staramy się doradzać, wskazywać drogę a jak ktoś strzala focha to trudno...
Tak a'propos tego co się fotografuje... był tu na forum człowiek który uwielbiał robić foty śmietnikom, wózkom z supermarketów. Niektórym się to nawet podobało![]()
Cóż, odszedł.
Widzisz, każdy z nas przeszedł takie szkolenie - i ja, i Krakman, i wielu, wielu innych. Ale uszy po sobie, czytamy co inni napisali, bierzemy poprawkę na wskazówki i będzie coraz lepiej.
Usuwanie zdjęć to średnio dobry pomysł - ktoś chce się odnieść do jakiegoś, a tu myk i zniknęło. No i ludź się wkurzy. A na takim złym zdjęciu można się bardzo dużo nauczyć. Bardzo dużo. Ja już całe lata siedzę tu na forum, a teraz nieraz mi się oberwie. I co ? mam fotę usunąć, focha strzalać ? - to z kim ja piwo będę pił na zlotach ?
UWAGA ! - Tobie jeszcze nie wolno
Konkludując - wrzucaj zdjęcia. To wątek dla początkujących. Słuchaj/czytaj co piszą, pozwól poprawić zdjęcie - sama zobaczysz różnicę.
Pozdrawiam - Bogdan
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
No trafione w sedno... Dział dla początkujących a ktoś ode mnie wymaga zdjęć dobrych technicznie? Może lepiej takich fotek poszukać w innym dziale? a no nieee tam są fotki kumpli i głupio dowalić, że zły kadr... Coś chyba nie halo :P Nie jestem buntownicza ( spokojnie alkoholu nie pije/ nie zaliczam się do patologii! ) Wiem co mi wolno a co nieWidzę tu bardzo duzo krytyki którą doceniam -wyżej już ją wskazałam i bardzo dziękuję za cenne rady które już przeanalizowałam i się z nimi zgadzam
. Kto wie
może jeszcze kiedyś tu wrócę
nauczę się robić dobre zdjęcia techniczne ( w czym pomoże mi szkoła fotograficzna). Może wtedy będzie mi "wypadać" je tu wstawić
![]()
Dziwne, że gdy młoda osoba chce wyrazić swoje zdanie bez wulgaryzmu tyle, że odmienne jest to uznane za bunt...
Ostatnio edytowane przez PatiFotoMarzenia ; 18.06.15 o 11:30
cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach||Łowca spamerów||
Można jeszcze raz od początku?
Bez tych wszystkich życiowych mądrości? Schemat: zdjęcia->opinie jest najlepszy.
|popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Oh jak łatwo Ci oceniać innychNigdy nie miałam tendencji do wykłócania się
Dzięki Bogu w szkołach pracują mądrzy ludzie przygotowani do dialogów społecznych
Zapraszam na priv za parę dni ( koniec roku )
pokażę Ci świadectwo ( chodzi o notę z zachowania)
I będziesz miał podstawy aby mnie ocenić
Pozdrawiam
Od początku było dla mnie zrozumiałe, że Pati chce aby wskazać i krytykować to, co już zrobiła, a nie mówić co i jak ma robić. Napisała to wiele razy - krytyka, ocena. Chyba też zniechęciłabym się, gdyby 10 chłopa na mnie nskoczyło, żem niekulturalnaNie zauważyłam braku kultury.
Powodzenia Pati. Ciężko się wchodzi do zastałego i zgranego towarzystwa![]()