Strona 5 z 6 PierwszyPierwszy ... 3456 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 41 do 50 z 55

Wątek: Raczkująca

PatiFotoMarzenia
    Gość
    koronax
    Wystarczy, że ja widzę Jeśli myslisz, że wykasowanie przeze mnie moich zdjęc to "przegięcie" to zgłoś to adminowi... Może temu zaradzi ( proponuję usunięcie mojego profilu )

szafir51
    No i taką krytykę to ja rozumiem Nie, nie pojawią się Mało tu dobrych rad a więcej filozofii...

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    Znaczy co? Pati poszła sobie, zanim weszła?
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Krakman
    Mieszka w
    Polana Żywiecka
    Siła reputacji
    294
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez koronax Zobacz posta
    Nie widzę nic uszczypliwego czy tez chamskiego w wypowiedzi @krakmana. Hmm.
    Strasznie wrażliwa jesteś. A numer z kasowaniem zdjęć to już przegięcie.
    Dzięki za wsparcie, już sam się zastanawiałem czy nie przesadziłem...
    Ech ci młodzi buntownicy, żadnych autorytetów.
    Dzień bez uśmiechu - dzień stracony!
    Wszystkim smętnym, nie mającym poczucia humoru, tudzież agresywnie reagującym na nasze wspaniałe i pogodne wpisy, zwane dalej oftopami - MÓWIĘ STANOWCZE NIE ! KRAKMAN - Uczestnik i Użytkownik czego się da..., nawet TWA

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria
    Droga Patrycjo...
    Mówienie do kogoś, kto zęby zjadł na fotografii, że "nie będziesz mi mówił co mam fotografować" jest raczej niefortunnym zdaniem.
    Występuję raczej z pozycji mentora, bo swoje lata już mam, i wiem że 16 lat to okres buntu, i raczej trudno będzie do Ciebie trafić z radami. Po prostu wiesz lepiej. To mija, ale na początku boli.
    Tu na tym forum staramy się doradzać, wskazywać drogę a jak ktoś strzala focha to trudno...
    Tak a'propos tego co się fotografuje... był tu na forum człowiek który uwielbiał robić foty śmietnikom, wózkom z supermarketów. Niektórym się to nawet podobało
    Cóż, odszedł.
    Widzisz, każdy z nas przeszedł takie szkolenie - i ja, i Krakman, i wielu, wielu innych. Ale uszy po sobie, czytamy co inni napisali, bierzemy poprawkę na wskazówki i będzie coraz lepiej.
    Usuwanie zdjęć to średnio dobry pomysł - ktoś chce się odnieść do jakiegoś, a tu myk i zniknęło. No i ludź się wkurzy. A na takim złym zdjęciu można się bardzo dużo nauczyć. Bardzo dużo. Ja już całe lata siedzę tu na forum, a teraz nieraz mi się oberwie. I co ? mam fotę usunąć, focha strzalać ? - to z kim ja piwo będę pił na zlotach ?
    UWAGA ! - Tobie jeszcze nie wolno
    Konkludując - wrzucaj zdjęcia. To wątek dla początkujących. Słuchaj/czytaj co piszą, pozwól poprawić zdjęcie - sama zobaczysz różnicę.
    Pozdrawiam - Bogdan
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

PatiFotoMarzenia
    Gość
    Cytat Zamieszczone przez Bodzip Zobacz posta
    to z kim ja piwo będę pił na zlotach ?
    No trafione w sedno... Dział dla początkujących a ktoś ode mnie wymaga zdjęć dobrych technicznie? Może lepiej takich fotek poszukać w innym dziale? a no nieee tam są fotki kumpli i głupio dowalić, że zły kadr... Coś chyba nie halo :P Nie jestem buntownicza ( spokojnie alkoholu nie pije/ nie zaliczam się do patologii! ) Wiem co mi wolno a co nie Widzę tu bardzo duzo krytyki którą doceniam -wyżej już ją wskazałam i bardzo dziękuję za cenne rady które już przeanalizowałam i się z nimi zgadzam . Kto wie może jeszcze kiedyś tu wrócę nauczę się robić dobre zdjęcia techniczne ( w czym pomoże mi szkoła fotograficzna). Może wtedy będzie mi "wypadać" je tu wstawić
    Dziwne, że gdy młoda osoba chce wyrazić swoje zdanie bez wulgaryzmu tyle, że odmienne jest to uznane za bunt...
    Ostatnio edytowane przez PatiFotoMarzenia ; 18.06.15 o 11:30

Moderator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar Bodzip
    Mieszka w
    Gorlice
    Siła reputacji
    476
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez PatiFotoMarzenia Zobacz posta
    ...a no nieee tam są fotki kumpli i głupio dowalić, że zły kadr... Coś chyba nie halo :P ...
    No widzisz ? nie czytasz ze zrozumieniem - sam powyżej napisałem że i dziś mnie przywalą. A kumpli mam mnóstwo.
    Ale ok EOT
    cerkiewki || Beskid Niski || mój wątek || mój drugi wątek|| makro||
    Wychodzi się na pole, a nie na dwór o! ||Nadnaczelny Weryfikator TWA i wszystkiego
    W moich wątkach można offtopować i grzebać w zdjęciach ||Łowca spamerów||

Rozjemca - Super Mod Zwycięzca popRAWki
    Konto PREMIUM | OlyJedi
    Awatar Saboor
    Mieszka w
    Markach
    Siła reputacji
    287
    Moja galeria
    Można jeszcze raz od początku?
    Bez tych wszystkich życiowych mądrości? Schemat: zdjęcia->opinie jest najlepszy.
    |popRAWka: 3|SKARBNIK TWA wątek Moje foty :::: Nie ma prawdziwego szczęścia :::: wątek IR'iotyczne EGZEKUTOR TWA|Zloty: 6|
    wątek kulinaria :::: bez prawdziwych potrzeb :::: wątek tutoriale
    wątek Photoshop :::: <-- Volter --> :::: wątek DITL

Animator Zwycięzca popRAWkiZwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar helmuth
    Mieszka w
    Szczecin
    Siła reputacji
    350
    Moja galeria
    Cytat Zamieszczone przez PatiFotoMarzenia Zobacz posta
    ... nauczę się robić dobre zdjęcia techniczne ( w czym pomoże mi szkoła fotograficzna).
    Już widzę sytuację, kiedy wykłócasz się z nauczycielem o to co i w jaki sposób wolno mu krytykować. Co oceniać a co nie
    Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomy
    W moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.
    Główny Prostownik TWA

PatiFotoMarzenia
    Gość
    Oh jak łatwo Ci oceniać innych Nigdy nie miałam tendencji do wykłócania się Dzięki Bogu w szkołach pracują mądrzy ludzie przygotowani do dialogów społecznych Zapraszam na priv za parę dni ( koniec roku ) pokażę Ci świadectwo ( chodzi o notę z zachowania) I będziesz miał podstawy aby mnie ocenić Pozdrawiam

Zwycięzca OlyRulez| OlyJedi Awatar aga_piet
    Mieszka w
    Tczew
    Siła reputacji
    204
    Moja galeria
    Od początku było dla mnie zrozumiałe, że Pati chce aby wskazać i krytykować to, co już zrobiła, a nie mówić co i jak ma robić. Napisała to wiele razy - krytyka, ocena. Chyba też zniechęciłabym się, gdyby 10 chłopa na mnie nskoczyło, żem niekulturalna Nie zauważyłam braku kultury.
    Powodzenia Pati. Ciężko się wchodzi do zastałego i zgranego towarzystwa

Uprawnienia umieszczania postów