Nie rozumiem... Byłam w którymś momencie niegrzeczna? Oczekujecie ode mnie abym przyjęła ze spokojem waszą krytykę a jak ja piszę szczerze co o tym myślę to niby pojechałam?
Nie rozumiem... Byłam w którymś momencie niegrzeczna? Oczekujecie ode mnie abym przyjęła ze spokojem waszą krytykę a jak ja piszę szczerze co o tym myślę to niby pojechałam?
Krytyka jest po to b ją ze spokojem przyjmować. Wyciągnij wnioski, albo zlekceważ. Nie ma sensu się denerwować.
Nie zajmuję się już sprawami technicznymi forum. Prośba o zgłaszanie wszystkiego do Jacka.
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA
Nie denerwuję sięPo prostu szukam sensu kopania leżącego. Chcesz mi powiedzieć co źle robię ok
na to liczę ale nie mów mi co mam fotografować i kiedy... Myslałam, że to dział dla początkujących a tu się okazuje, że fotki miały być piękne, dobre techniczne czy tam poprawne... Nie liczę, że ktoś mi tu będzie słodził liczę na KREATYWNĄ KRYTYKĘ.
Bądź konsekwentna i bierz krytykę na "klatę", się tak łatwo nie zrażaj.
Jak na początki nie jest źle. Drugi wrzut lepszy. Poczytaj trochę poradników jak robić dobre zdjęcia. W internecie jest tego sporo.
PS.
Po co jest podział na Zdjęcia początkujących i Ocena zdjęć ? (pytanie retoryczne) Dla mnie kompletnie bez sensu (się oczywiście powtarzam), co widać po tym wątku
![]()
Ostatnio edytowane przez And.N ; 17.06.15 o 20:59
G1, G5 | 14-45 | mZD 40-150 | kilka M42 | Moje wątki:
Foto-Różności ; Dymne Impresje ; Stary i Nowy Elbląg
Prosisz o rady i opinie.
Ale jak je dostajesz, to krzyczysz, ze robisz tak jak chcesz i tak jak ci sie podoba i nie znosisz narzucania jak masz je robic.
Musisz zdecydowac - albo chcesz rad, albo ich nie chcesz...ot i filoZofia...
Upierdliwiec Forumowy nr 4142 | OR + + + + | Zlotowicz:0 | Poprawka:0 | DITL ++ | Autoban+| Honorowa Wystawa+ | Oplacone Skladki TWA+++++++
Lubię wertykalne piony i horyzontalne poziomyW moim wątku, można "grzebać" w moich zdjęciach.Główny Prostownik TWA